18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Warszawskie skakanie - teraz popularne
Po śniegu sunący mężczyzna doznaje uderzenia przez mężczyznę przez co na ziemie pada jak naleśnik rzucony na linoleum w kuchni. Uczynione mu pobicie nieadekwatne jest do skali uczynku gdyż rabunek mógł zostać uczyniony bez drastycznych metod. Jednakże innego zdania napastnicy byli, którzy go obili i się zmyli, a na ziemi leżący człowiek dogorywał jeszcze trochę choć nic nie czuł bo śnieg go skutecznie znieczulał. Takie to są historie pisane na śnieżnym puchu, gdzie atramentem jest krew obwicie rosząca biały kobierzec.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
~tip.top 2018-05-24, 10:28 8
Gdzie ty tam widzisz śnieg?
Zgłoś
hellbwoi 2018-05-24, 10:47 1
@up wiesz, a "czeźwo" to on tego ne pisze, widzi białe myśli zjedź ze mną
Zgłoś
fantastico 2018-05-24, 10:50 6
tip.top napisał/a:

Gdzie ty tam widzisz śnieg?

Widziałem białe i od razu mi się wena załączyła ;D Uznajmy to za alegorię
Zgłoś
dennissliwa 2018-05-24, 10:56 8
Fantastico za dużo śniegu w życiu wywąchał i mu się w głowie popierdoliło..
Zgłoś
nwonigers 2018-05-24, 11:26 7
fantastico kradziez mowisz? A ja w tym przypadku z pelna odpowiedzialnoscia za moje slowa mowie, ze wszyscy we 3 sie znali i koles dostal za cos konkretnego. Przeciez nikt nie dostaje takiego wpierdolu za nic, no chyba ze to brazylia...
Zgłoś
Pantilion 2018-05-24, 11:37 1
Jeżeli tak ostro pobili (bądź zabili) go przez to, że chcieli go okraść to skurwysyństwo straszne. Jeżeli zrobili to z zemsty, bo ten gościu skrzywdził im kogoś bliskiego to jestem to w stanie zrozumieć.
Zgłoś
ciastek0302 2018-05-24, 17:32 8
przecież to morderstwo a nie rabunek
Zgłoś
r061071 2018-05-24, 21:54 1
up dokladnie
Zgłoś
Zlewek 2018-05-25, 1:31 1
W Brazylii jak już, to byłby double kill
Zgłoś
LordVIP 2018-05-26, 1:47
Co za zwierzęta. Ten typ musiał im wcześniej podpaść, bo tylko murzyni byliby zdolni do czegoś takiego, a ich w Matce Rosji raczej nie ma.
Zgłoś
Heydash 2018-05-26, 9:01
a to na dachu samochodu i na podszybiach to śnieg? jak nie to co?
Zgłoś
PanAndrzej666 2018-05-26, 12:38
ciekawe czy chodziło tylko o kradzież
Zgłoś
SramNaWykop 2018-05-26, 23:05 3
Ostro zjebany opis. Nie da się tego czytać.
Zgłoś
j................a 2018-05-27, 0:08
fantastico chyba po mefce ten opis odjebal
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem