📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Od razu wiadomo było że biały bo po co czarnemu gitara.
W Polsce za zjedzona przez dziecko bułkę za 33 grosze przyjeżdża policja
darek1234 napisał/a:
W USA by od razu zastrzelili.
darek1234 napisał/a:
Kocham takie uproszczenia
A może było tak:
- Proszę pana, dzieciak zjadł na sklepie bułkę, proszę zapłacić te 30 groszy.
- Ja nic nie będę płacił, bombelkowi się należy. Co pan zrobi? Policje wezwie? Ja wychodzę, nara.
No i co miał koleś zrobić? Pozwolić wyjść, pozwolić dalej podjadać?
A może się jeszcze awanturowali i szarpali?
Tego oczywiście nikt nie napisze, bo lepiej powiedzieć, że "policja przyjechała na sygnale do biednego głodnego dzieciaka który zjadł bułeczkę za 30gr."
jakby ukradł gibson les paul to bym kupił od niego
Od razu widać że trafił na zapaśnika. Po takim omdleniu nawet gnoja warto ułożyć w pozycji bezpiecznej aby za śmiecia który sie udusi własnym językiem nie siedzieć 10 lat...
Aż szkoda, że to w juesej (a może jakiś inny anglojęzyczny kraj) W Brazylii albo innej Afryce w najlepszym przypadku szkodnikowi by przednie łapki połamali
mp0011 napisał/a:
Kocham takie uproszczenia
A może było tak:
- Proszę pana, dzieciak zjadł na sklepie bułkę, proszę zapłacić te 30 groszy.
- Ja nic nie będę płacił, bombelkowi się należy. Co pan zrobi? Policje wezwie? Ja wychodzę, nara.
No i co miał koleś zrobić? Pozwolić wyjść, pozwolić dalej podjadać?
A może się jeszcze awanturowali i szarpali?
Tego oczywiście nikt nie napisze, bo lepiej powiedzieć, że "policja przyjechała na sygnale do biednego głodnego dzieciaka który zjadł bułeczkę za 30gr."
Jest coś takiego jak granica przesady...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów