Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Repo niezdara, już jakiś czas temu powinien się nauczyć żeby drzwi zamykać.
Potem to już obaj są źródłem zasadnej radości - niezależnie od okoliczności.
Cezzar napisał/a:
Teraz to tylko deportacja go czeka
Deportacja to dość dobra kara dla Ukraińców i innych nacji co nie potrafią się zachowywać w gościach. Szkoda że tak rzadko wykonywana.
Gość miał dwie opcje:
A) Wskoczyć na pakę, ukryć się jak ninja i naprowadzać policję na złodziejaszka.
B) Wedrzeć się do środka jak Jean Claude van Damme i zdemolować złodzieja.
Kolega wybrał
C) Wybić szybę, narobić hałasu i rozsiąść się na pace jakby nęcił gównem Karasia.
To, że nie został zmielony trzeba traktować jak szóstkę w totku.
A) Wskoczyć na pakę, ukryć się jak ninja i naprowadzać policję na złodziejaszka.
B) Wedrzeć się do środka jak Jean Claude van Damme i zdemolować złodzieja.
Kolega wybrał
C) Wybić szybę, narobić hałasu i rozsiąść się na pace jakby nęcił gównem Karasia.
To, że nie został zmielony trzeba traktować jak szóstkę w totku.
A wskoczę na pakę z nieobliczalnym typem za fajerą, niczego to nie zmieni, ale przynajmniej mogę zginąć...
swoją drogą nie rozumiem jak można być takim debilem i zostawiac kluczyki w stacyjce
Cezzar napisał/a:
Teraz to tylko deportacja go czeka
Dokąd niby mieliby go deportować?
lacrimal napisał/a:
Repo niezdara, już jakiś czas temu powinien się nauczyć żeby drzwi zamykać.
Ten kretyn zostawił auto odpalone z kluczykami w stacyjce. Wystarczyło zabrać kluczyki a bambo by nie dał rady w 10 sekund odpalić auta.
Na zadupiu gdzie mieszkam to powszechna praktyka wszelkiej maści madek pińcet plus. Podjedzie do sklepu ze swoim bombelkiem, zostawi auto odpalone z kluczykami w środku i dzieciakiem w foteliku a potem leci na 15min do sklepu.
Notoryczne zachowanie kobiet z dziećmi które od lat obserwuję tutaj.
Szczególnie w lato kiedy są wysokie temperatury to zostawiają odpalone aby klima chłodziła.
Okazji aby ukraść odpalone auto miałem dziesiątki. Bliżej setki nawet. I nie mówię "ogólnie w życiu" tylko k🤬a konkretnie pod 3-4 sklepami w odległości ok 5km od siebie każdy.
Jakby człowiek był wybredny to też nie problem bo czasami po 2-3-4 auta odpalone sobie stały pod sklepem bez nikogo w środku albo z dziećmi w fotelikach.
Mnie od małego uczył ojciec, że jak wychodzisz z samochodu to wyciągasz kluczyki. Po prostu. Nie ma, że wyjdziesz otworzyć bramę na chwilę albo sprawdzić auto czy coś. Samochód jest odpalony i posiada kluczyki w stacyjce tylko jeśli kierowca jest fizycznie w aucie.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
shoe5maker napisał/a:
Deportacja to dość dobra kara dla Ukraińców i innych nacji co nie potrafią się zachowywać w gościach. Szkoda że tak rzadko wykonywana.
Mogli by to bydło wyj🤬 z UK co wszelkie parki zaśmieca puszkami to żywcu ,Lechu czy inne reddsy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie