Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz zrobią jej gangbang[/quo Gangbang to mało powiedziane. Raczej zrobią jej z dupy jesień średniowiecza.
Zastanawiam się po co tych dwóch cepów podbiegło i nagle się wróciło? A tak zdroworozsądkowo to koleś co zajumał moto ma przepierdolone! Nie dość że babe oklepią i będą czekać na zgubę, to jeszcze po zwrocie będzie niezły oklep!
Bo nie miało pojęcia, że babka była uczestnikiem kradzieży (ona sama zachowywała się, jakby nic nie widziala). Obstawiam, że tych dwóch wrocilo się patrzeć na kamery co się działo, ew. dzwonić na policje a ktoś krzykną, że ta babka też kradła (lub zobaczył na kamerze). ot, cała historia
Bo nie miało pojęcia, że babka była uczestnikiem kradzieży (ona sama zachowywała się, jakby nic nie widziala). Obstawiam, że tych dwóch wrocilo się patrzeć na kamery co się działo, ew. dzwonić na policje a ktoś krzykną, że ta babka też kradła (lub zobaczył na kamerze). ot, cała historia
Dokładnie, że też takie proste scenariusze trzeba głąbom tłumaczyć.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów