Pewien klient postanowił nie zapłacić za piwo, niestety dla niego właściciel nie zadzwonił na policję
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Pewien klient postanowił nie zapłacić za piwo, niestety dla niego właściciel nie zadzwonił na policję
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W biedronce widziałem jak się kradnie alkohol, wchodzi menel z koszykiem, niby nic, niby nie pozornie. Zbliża się do regału z wódką i nagle chwyta butelkę odkręca i wychla na ex... potem mu wszystko jedno co zrobi ochrona co wypił to jego.
Piwo dla gościa za reakcję. Jebać cygańskie geny...
W Polsce by zamkli właściciela i kazali "poszkodowanemu" wypłacić odszkodowanie za poniesione straty moralne
i dobrze zrobił. Policja spisze i gówno zrobi, a tak to przynajmniej się nauczy pajac, żeby nie kraść alko. Jeszcze jakby bułkę ukradł czy coś innego do jedzenia ale za nałóg trzeba płacić. Tak czy siak.
Ale skoro nie wyniósł tego piwa za teren sklepu to nie jest kradzież No chyba, że ukradł dajmy dnia poprzedniego to sprawiedliwości stało się za dość
Zajebał, czy nie zajebał. Za próbę kradzieży oraz za samą kradzież Łapy upierdolić koło dupy. :!!:
Pracuję na budowie. Wielu budowlańców to pijaki. Jeden z którym kiedyś pracowałem odwalił numer w Kauflandzie. Próbował stamtąd po pijaku wynieść kilka butelek wódki, które ukrył pod kurtką i w spodniach. Przy kasie, te co schował w spodniach wyleciały przez nogawki i się stłukły. Zanim dopadła go ochrona zdążył wyjąć jedną spod kurtki i ją wypić To już była recydywa, miał sprawę w sądzie i musiał zapłacić 2000 zł. To była jego najdroższa butelka w życiu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów