📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Biorąc pod uwagę autora spodziewałem się innej konsumpcji.
Patrząc na drugim filmiku jak lempartowi pysk wykręca to pies mógł mieć jakąś obrożę przeciw pchłom. Obroże te są nasączane środkiem chemicznym odstraszającym pasożyty i zapach mają dość nieprzyjemny .
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Patrząc na drugim filmiku jak lempartowi pysk wykręca to pies mógł mieć jakąś obrożę przeciw pchłom. Obroże te są nasączane środkiem chemicznym odstraszającym pasożyty i zapach mają dość nieprzyjemny .
Sądzę że był po prostu niedogotowany i jebał tak okrutnie że nawet lampartowi się cofało
Fx12 napisał/a:
Sądzę że był po prostu niedogotowany i jebał tak okrutnie że nawet lampartowi się cofało
Lamparty nie występują w Brazylii, to jest jaguar.
Kot 1: pies 0
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
phrontch napisał/a:
tyle że ten nie pójdzie na patelnię
Poszedł na sushi. To i tak lepiej niż by miał obsrywać trawniki po mieście
Cos ten burek niesmaczny. Nasze koty podwórkowe też powinny wpierdalać te wszystkie kundle nie chodzące na smyczy, ze szczególnym naciskiem na rasy przedłużające krótkie fiuty u właścicieli.
Chyba klaczek w gardle
Ten pies zdechł czy po prostu bał się tak tej pumy że go zamurowało?
Mam dziwne skojarzenia z imprezami na studiach - oportunistki były brane za łeb i do łóżka
Podobno pies na dzielni się żalił, że nikt go nie chce na spacer wyprowadzać. Więc trzeba uważać z marzeniami, bo czasem się spełniają.
widać ze to był pies na wynos
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów