18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Napinaczka drogowa - teraz popularne
Kradzież roweru w Krakowie
w................s • 2012-11-26, 9:21
24.10.2012 w Krakowie obok ronda Mogilskiego ukradziono rower (Kross Hexagon V3) mojemu koledze. Niestety policja do dziś nie złapała złodzieja. Może komuś z Was uda się rozpoznać sprawcę, jeśli ktoś go poznaje, proszę o kontakt z policja, lub 799118877
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kp2j 2012-11-26, 14:18
zrobil to az tak perfidnie, pokazujac twarz do kamery? odwazny
Zgłoś
Matuus 2012-11-26, 14:21
Nigdy nie rozumiałem ludzi, którzy zostawiają rowery na zewnątrz, lub na klatkach. Sam swój rower (także hexagon v3) zawsze wnoszę na drugie piętro, lub znoszę do piwnicy (rzadziej), jak już muszę zostawić na zewnątrz, to co najwyżej na parę minut i rzadko kiedy na jakimś zadupiu.
Zgłoś
czarnyblack 2012-11-26, 14:23 2
Przecież to gówno warte 900zł. O co ten szał?
Zgłoś
x................r 2012-11-26, 14:26
Widać, że jakiś chelus to kradnie.
Zgłoś
Kaszysz 2012-11-26, 14:30 1
kurwie uciąć ręce. Mi też ostatnio skradziono rower, 14 letni, pamiątka z komunii. Nie ważne co, nie ważne gdzie, nie ważne ile wartę, złodziej jest i będzie kurwą. Od małego złodziejstwo powinno się karać drastycznie aby nikomu nie przyszło do głowy by kraść.
Zgłoś
woland 2012-11-26, 14:30 47
Ja pierdole co za hipokryzja :/ Nie tak dawno był filmik jak jakiś żółtek próbował zajebać rower i dostał ostry wpierdol, to wszyscy sadole spuszczali się nad tym jak to zajebiście. Teraz podobna sytuacja, czyli pierdolone złodziejstwo, ale już większość zarzuca właścicielowi słabe zabezpieczenie przed kradzieżą.

Rower był przypięty i zostawiony w zasięgu monitoringu, co miał jeszcze zrobić właściciel? wynająć ochronę, czy odkręcić koła? Zamiast jechać po skurwysyńskim złodzieju, to dostaje się okradzionemu. Może na sadolu mamy spore cygańskie lobby
Zgłoś
Persisko 2012-11-26, 14:31
To Adam Małysz
Zgłoś
Paskudny Stary Dżon 2012-11-26, 14:31
Można wydrukować przebitkę z jego mordą z filmiku i rozlepić list gończy Co prawda już w Krakowie nie mieszkam, ale podeślę kumpeli, może widziała.
Zgłoś
zderealizowany 2012-11-26, 14:31 1
To i ja się wymądrzę: Ja roweru nigdy nie przypinałem, bo jakby zginął to byłby wpierdol dla wszystkich po kolei i znalazłby się w 15 minut
Zgłoś
Paskudny Stary Dżon 2012-11-26, 14:36
Zresztą powrzucajcie linki na pejsbuka jak macie znajomych w Krakowiu, to go szybciej złapią niż tak o na sadolu.
Zgłoś
Moby_Dick 2012-11-26, 14:36
o skurwysyn, kradzież roweru gorsza od gwałtu. Oby chuja złapali, bo na bank nie jeden rowerek podpierdolił. wrrr
Zgłoś
minusator 2012-11-26, 14:40 1
Sracie żarem że chujowo przypiął i że w odludnym miejscu. U mnie w mieście jakiś czas temu podpieprzyli znaczne ilości rowerów. Niemal na raz spod centrum handlowego pilnowanego również kamerami gdzie na minutę koło miejsc na przypinanie rowerów przechodzi ze 30 osób. Jakoś im to nie przeszkadzało. Co do zapięć to się zdziwicie. Kumpel pracuje w rowerowym. Czasami przychodzą delikwenci co pogubili klucze przypięć swoich rowerków a te wiszą bezcelowo na ramie zapięte. Na stanie ma obcęgi mieszczące się w dłoni a przecinają niemal wszystkie super ekstra "niezniszczalne" zapięcia. Także ścisk dupy że to gimbus i że jakby nie zostawiał tam gdzie zostawił to by mu nie zajebali jest bez sensu jak rządy PO.
Zgłoś
contowsky 2012-11-26, 14:43
u mnie też podpierdolili rower, sprawa zgłoszona na policje bo do większości piwnic się włamali, ale oczywiście nic nie znaleźli, za jakiś czas przyszło tylko powiadomienie o umorzeniu śledztwa
Zgłoś
MareKSG 2012-11-26, 14:47
Wiesz co? Nie chcę straszyć ale policja na takie zgłoszenia ma wyjebane. Te kurwy przez rok nie potrafiły znaleźć zwłok mojego ojca, którego zresztą sam znalazłem. Jak ktoś przyjdzie z takim przypadkiem to spiszą protokół i wypierdalają go w siną dal. Jedyne co możesz zrobić to szukać na własną rękę, nie licz na te policyjne kurwy.
Zgłoś
D................D 2012-11-26, 14:47
chuj nas twój rower interesuje
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem