18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:09
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Pojedynek okularników - teraz popularne
🔥 Azjaci - teraz popularne
Kradzież roweru w Krakowie
w................s • 2012-11-26, 9:21
24.10.2012 w Krakowie obok ronda Mogilskiego ukradziono rower (Kross Hexagon V3) mojemu koledze. Niestety policja do dziś nie złapała złodzieja. Może komuś z Was uda się rozpoznać sprawcę, jeśli ktoś go poznaje, proszę o kontakt z policja, lub 799118877
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dagins 2012-11-26, 14:51
Możesz zamieścić informację w gazecie "kupię kradziony rower, tel: 997"
Zgłoś
MortiCRX 2012-11-26, 14:52
Kto kradnie Krossa? A jeszcze większe pytanie, kto kupuje Krossa?????
Zgłoś
mefiek 2012-11-26, 14:57
Haha, pamietam jak matka pojechala do Netto, przypiela rower, a gdy wrocila i chciala go odpiac, to zlamal sie kluczyk Wrocila do chaty, a ja ze starym wzielismy brzeszczot z garażu i meczylismy pod samym wejscie do sklepu te blokade z 5 minut. Nikt nawet nie zwrocil uwagi, więc jak chcecie ukraść jakiś rower w środku dnia, w miejscu gdzie przechodzi kupa ludzi, to polecam tę metodę
Zgłoś
C................3 2012-11-26, 15:02
... zmień kolegów i nie zadawaj się z takimi debilami
Zgłoś
Moby_Dick 2012-11-26, 15:22
mefiek napisał/a:

Haha, pamietam jak matka pojechala do Netto, przypiela rower, a gdy wrocila i chciala go odpiac, to zlamal sie kluczyk Wrocila do chaty, a ja ze starym wzielismy brzeszczot z garażu i meczylismy pod samym wejscie do sklepu te blokade z 5 minut. Nikt nawet nie zwrocil uwagi, więc jak chcecie ukraść jakiś rower w środku dnia, w miejscu gdzie przechodzi kupa ludzi, to polecam tę metodę

Bo to Getto było a nie Netto, tam brzeszczot to standardowy klucz
Zgłoś
antekolek 2012-11-26, 15:40
Największe fra jerstwo to złodziej rowerowy i torbiarze ... takie nic. Dwie lewe rece do wszystkiego . bartlomiej123@ wp.pl
Zgłoś
K................4 2012-11-26, 16:02 2
Wstawiam tutaj filmik, który pokazuje jak wytrzymałe są te powszechne, "super ekstra niezniszczalne" blokady rowerowe, kupowane w biedronce...

Zgłoś
BamBam667 2012-11-26, 16:32 1
Sprzedam rower Kross Hexagon V3, stan dobry...
Zgłoś
z................k 2012-11-26, 16:54
To już wiem co tata robił w Krakowie na delegacjii
PS. Fajny prezent na święta Tato...
Zgłoś
Boss-man 2012-11-26, 17:21

No i się wyjaśniło
Zgłoś
MUodyy 2012-11-26, 17:42
Wkurwia mnie ten burak w okularach w filmiku o zabezpieczeniach!
Zgłoś
L................a 2012-11-26, 17:52
Coś podobnego. Monitoring nie zapobiega kradzieżom.
Zgłoś
R................r 2012-11-26, 18:57
przyznaj sie, dla piwek to wstawiłes
Zgłoś
r................9 2012-11-26, 19:24
To normalne, że policja tylko przyjmie zgłoszenie, a chuja zrobi. Za 3 razem nawet nie zgłaszałem na policje, tylko "znalazłem 4" -_-
Zgłoś
Inev 2012-11-26, 20:37
Toż to Edek z 4-tego.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem