Genialny pomysł żeby kogoś obrabować, podchodzicie i mówicie, że wam padł telefon a musicie pilnie zadzwonić, ktoś wam pożycza swój, odchodzicie z nim, jak jesteście wstanie uciec to spoko ale jak was złapie to mówicie, że kręcicie film na youtube i wszyscy się śmieją. JA to pierd%$@ i nikomu nie daje telefonu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
booolooo napisał/a:
Dawać jakiś prank, gdzie srankster dostaje po mordzie. Nigdy nie miałem okazji trafić na taki
Wiesz, że takich jest pełno? Wystarczy na YT wpisać - Prank Gone Wrong. Tylko jest pytanie - czy tamte "wpierdole" są reżyserowane, czy też nie?
Obejrzałem sytuację nr. 1 z tego filmiku, pomijając że chuj mnie spalił, stwierdzić muszę że po jakiś 15 sekundach wyjebał bym pajacowi taką tube że jedyne co by mógł to codziennie rano robić sobie sranka przy lustrze, ciesząc się nowymi wentylatorami w paszczy. Nienawidzę takich cwaniaków.
ribZ napisał/a:
Obejrzałem sytuację nr. 1 z tego filmiku, pomijając że chuj mnie spalił, stwierdzić muszę że po jakiś 15 sekundach wyjebał bym pajacowi taką tube że jedyne co by mógł to codziennie rano robić sobie sranka przy lustrze, ciesząc się nowymi wentylatorami w paszczy. Nienawidzę takich cwaniaków.
Nie oszukuj się. Po pokazaniu kamery zacieszył byś paszcze i zbil z nim pione.
bloodwar napisał/a:
W sumie w dzisiejszych czasach prawie każdy telefon to smartfon i da się go GPSem namierzyć, ewentualnie podajesz numer seryjny operatorowi i robi z niego zdalnie cegłę więc po co kraść?
IMEI możesz zmienić w praktycznie każdym telefonie. Kwestia wiedzy i umiejętności (niekiedy sprzętu). Co prawda nie będzie zgadzał się wtedy z naklejką i kumaty policjant przy jakiejś kontroli się kapnie, ale jak na lewo i prawo afiszował się nie będziesz, to śmiało możesz korzystać. Ewentualnie zawsze możesz kupić taki sam z ubitą płytą i zamienić naklejkę mając telefon za ułamek ceny. Po za tym jak ktoś wyjmie z fona baterie i wgra nowy soft, to zapomnij o namierzeniu po GPS.
IOI napisał/a:
co ty pierdolisz? obudz sie dziecko.
jesli nadal uwazasz ze tak jest na prawde, to sprobuj zablokowac jakikolwiek aprat po imei u operatora.
wpisz w g: "blokowanie skradzionego telefonu" i przekonaj się, kto tu bardziej pierdoli ;]
inną kwestią jest to, że zablokowanie IMEI w danym tel, znacznie zmniejsza szanse na jego odzyskanie...
@GranatPL predzej czy pozniej cie capna, juz sie nasluchalem o specjalsitach, ktorzy zmieniali imei i nie wyszlo im to na dobre.
A co do kradziezy telefonow w obecnych czasach, jakim to trzeba byc chujowym czlowiekiem, zeby krasc telefon. Abonamenty to grosze, dobry telefon dostajesz za 1zł, operatorzy ci w dupe wlaza zebys tylko wzial. Chuje muje gratisy, teraz w pleju dorzucaja OKULUSA VR. Ale nie, lepiej zajebac, a potem kombinowac co dalej
A co do kradziezy telefonow w obecnych czasach, jakim to trzeba byc chujowym czlowiekiem, zeby krasc telefon. Abonamenty to grosze, dobry telefon dostajesz za 1zł, operatorzy ci w dupe wlaza zebys tylko wzial. Chuje muje gratisy, teraz w pleju dorzucaja OKULUSA VR. Ale nie, lepiej zajebac, a potem kombinowac co dalej
Z tym blokowaniem nie jest tak kolorowo, kolega najebał się na imprezie, został okradziony z portfela i telefonu, poszedł na policję żeby zgłosić kradzież z pudełkiem, paragonem, imeiem itp. , a tam szanowny pan "milicjant" mając wszystko w dupie, zaczął pytać jakie ma dowody ze mu ukradli,zaczął wyskakiwać z paragrafami, że jak zgłosi kradzież, a telefon został zgubiony to wytoczą mu sprawę za składanie fałszywych zeznań...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów