Genialny pomysł żeby kogoś obrabować, podchodzicie i mówicie, że wam padł telefon a musicie pilnie zadzwonić, ktoś wam pożycza swój, odchodzicie z nim, jak jesteście wstanie uciec to spoko ale jak was złapie to mówicie, że kręcicie film na youtube i wszyscy się śmieją. JA to pierd%$@ i nikomu nie daje telefonu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak widzę tego durnia(BartekUSA), to mam chęć go znaleźć i poderżnąć gardło Strasznie wkurwiający typ.
TB303 napisał/a:
Mama pozwoli?Jak widzę tego durnia(BartekUSA), to mam chęć go znaleźć i poderżnąć gardło Strasznie wkurwiający typ.
asco napisał/a:
Mama pozwoli?
Z łaski swojej... zamknij mordę.
kunick napisał/a:
To teraz rozjebałeś
Ty też zamknij.
Oho, obraziłem guru gimbusów Idźcie mu
Ja pierdole... Niedługo do kibla wejdziesz, okaże się, że nie ma tam papieru do dupy i Ci jakiś prawilny z muszli wyskoczy i powie "srank"...
Te sranki-pranki zrobiły się nudne i chujowe... W ogóle wszystko co z zachodu przyszło jest chujowe
Te sranki-pranki zrobiły się nudne i chujowe... W ogóle wszystko co z zachodu przyszło jest chujowe
Fakt, że pożyczanie obcemu, własnego telefonu to idiotyzm, ale bardziej wkurwiające jest żerowanie na ludzkiej uprzejmości i robienie sobie z nich jaj za to, że chcieli pomóc...
"serio? hahaha, hihihihi "
No zabawne w chuj... Ludzie są naprawdę głupi.
No zabawne w chuj... Ludzie są naprawdę głupi.
Ładnie na peronie stoi, wjebać chuja pod pociąg i się skończą heheszki.
W sumie w dzisiejszych czasach prawie każdy telefon to smartfon i da się go GPSem namierzyć, ewentualnie podajesz numer seryjny operatorowi i robi z niego zdalnie cegłę więc po co kraść?
bloodwar napisał/a:
W sumie w dzisiejszych czasach prawie każdy telefon to smartfon i da się go GPSem namierzyć, ewentualnie podajesz numer seryjny operatorowi i robi z niego zdalnie cegłę więc po co kraść?
co ty pierdolisz? obudz sie dziecko.
jesli nadal uwazasz ze tak jest na prawde, to sprobuj zablokowac jakikolwiek aprat po imei u operatora.
Szkoda że nie podeszli do jakiegoś karka. Za taki srank posypałyby się ząbki aż miło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów