Do nietypowej sytuacji doszło w poniedziałkowy wieczór na stacji paliw nieopodal trójmiejskiej obwodnicy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Hahhaha- a co to za baran kopał w drzwi samochodu? Koleżka, którego złodzieje nie zabrali na przejażdżkę, czy właściciel pojazdu?!
Paliwo w baku więcej warte od tego wieśwagena… ciężko ocenić czy to kradzież paliwa czy samochodu.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Salieri16000 napisał/a:
Hahhaha- a co to za baran kopał w drzwi samochodu? Koleżka, którego złodzieje nie zabrali na przejażdżkę, czy właściciel pojazdu?!
Twoj stary ktory zaspał bo szamal parowę na orlenie
dignogato napisał/a:
Musiałem obejrzeć na prędkości 0.5 żeby zakumać co się tam odjebało.
A co sie odjebało?
Presty napisał/a:
A co sie odj***ło?
Auto zbóje ukradli, ha ha.
Coś w rodzaju podwójnego kierowcy.
I pyk na pół truchcie dla nie poznaki i wzwód i chwyt i chuj... potrzymam drzwi i się zapre kurwa trochie...
Kurwa, tył zamknięty to go scholuje trochę popcham...
O kurwa co to było ? Dwóch człowieków ?
O!! jedzie O,kurwa jedzie !!??
Spokojnie Zjebastian !!! Ja tu Czymam Dżwi!!!
Oooo, pojechał
Kurwa, albo nie ? Pojechał jednak... Ty Zjebastian wóz dla ludu łukradli
Łuciekli ? A nie... Tam so!!
I pyk na pół truchcie dla nie poznaki i wzwód i chwyt i chuj... potrzymam drzwi i się zapre kurwa trochie...
Kurwa, tył zamknięty to go scholuje trochę popcham...
O kurwa co to było ? Dwóch człowieków ?
O!! jedzie O,kurwa jedzie !!??
Spokojnie Zjebastian !!! Ja tu Czymam Dżwi!!!
Oooo, pojechał
Kurwa, albo nie ? Pojechał jednak... Ty Zjebastian wóz dla ludu łukradli
Piguły weszły stanowczo.
Podaj mi nazwę ubezpieczalni, która sprzeda AC na B3. Chętnie ubezpieczę, bo mam dwa VRy.
Kierowca albo najebany jak reszta albo niespełna rozumu.... Po chuj to runde po stacji robił ale właściciel maszyny lub pracownik też niedojebany bo myśl że jak potrzyma dzwi i nie spierdolą to niezbyt genialny plan ja bym miał polew i dalej jarał fajke
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów