da Silva zauważył w środku Toyoty Hilux jakiś plecak. Nie mógł wobec takiej okazji przejść obojętnie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:51
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
obcinać łapy złodziejom przy samym łokciu, aby się nawet po dupie podrapać nie mogli
Żadnego wybuchu? Ataku szalonego kota? Rozpierduchy satelity szpiegowskiego? Ataku babci ninja?
Wypierdalać z takim szitem.
Wypierdalać z takim szitem.
uderzając w róg szyby np. węglikiem siekanym gdzie są największe naprężenia szyba popękała ale nie rozpadła się i nie narobiła hałasu bo była naklejona folia przyciemniająca, dlatego przepisy zabraniają naklejania w przednich drzwiach że w razie wypadku ma się rozpaść a nie trzymać na folii że by pociąć mordę i utrudniać akcję ratunkową, ale też że by policja widziała twoje łapki jak podchodzą podczas kontroli
Spodziewałem się psa na tylnym siedzeniu, który łapie za mordę tego złodzieja i wyrywa mu twarz.
Hrabia Drapula napisał/a:
...przepisy zabraniają naklejania w przednich drzwiach...
Nie zabraniają. Tylko musi przepuszczać minimum 70% światła.
w Brazylii nie zabraniają ciemnych szyb nawet z przodu. Wiele kobiet ma przyciemniane szyby, dzięki temu te mendy na motocyklach w razie napadu nie widzą, czy w środku auta jest samotna kobieta, czy na przykład czterech mężczyzn
Hranipex napisał/a:
Nie zabraniają. Tylko musi przepuszczać minimum 70% światła.
nie drzwi tylko szyby jak co. pewnie nawet prawka b nierposiadacie geniusze
Bardziej o policję chodzi a nie o nasze bezpieczeństwo.
A węglik to jest spiekany a nie siekany geniusze...
A węglik to jest spiekany a nie siekany geniusze...
robak123123 napisał/a:
nie drzwi tylko szyby jak co. pewnie nawet prawka b nierposiadacie geniusze
Aleś się przypierdolił. Każdy normalny wie, że chodzi o szyby w drzwiach. Ale zawsze się jakiś debil znajdzie.
realign napisał/a:
Sąsiadk ma haluxy, żadna maść nie pomaga.
To musisz jej zrobić francuskie tornado !
Swoją drogą trzeba być niezłym pojebem, żeby kraść w Brazylii..
Hrabia Drapula napisał/a:
uderzając w róg szyby np. węglikiem siekanym
Mózg masz posiekany idioto.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów