To uczucie kiedy dowiadujesz się, że w Polsce można ukraść kamienicę bo twój pra pra pra dziadek kończy właśnie 150 lat
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Velture napisał/a:
To uczucie kiedy dowiadujesz się, że w Polsce można ukraść kamienicę bo twój pra pra pra dziadek kończy właśnie 150 lat
Aleś Ty głupi.
Słowo klucz "pradziadek"
Herbatę pił, żydowski fake
Z gory na dol same posty nienawisci, ale jak gdzies napisza, ze polacy sa antysemitami to wielkie oburznie. Jak to my nie my nie jestesmy to oni . xD banda debili.
hitlerowi by się podobało bo by się szybciej palili
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Fake. Johhny Walker jest niekosherny. Amen.
kehilalodz.com/gmina/wp-content/uploads/2016/12/listaproduktow.pdf
sandal007 napisał/a:
Z gory na dol same posty nienawisci, ale jak gdzies napisza, ze polacy sa antysemitami to wielkie oburznie. Jak to my nie my nie jestesmy to oni
Tylko żydzi sami sobie zasłużyli na taką opinię. A antysemityzm jest kłamliwą odpowiedzą na prawdę i fakty, ich dotyczące.
gdyby nie śmierdzieli, nie oszukiwali, nie pracowali w UB po wojnie i mówili po Polsku, to
miałbym ciut lepsze zdanie o tym, jak siebie nazywają ,,narodzie wybranym,,
miałbym ciut lepsze zdanie o tym, jak siebie nazywają ,,narodzie wybranym,,
Koszerne nie sieka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów