18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kradzione nie tuczy
~Velture • 2019-04-07, 7:57
To uczucie kiedy dowiadujesz się, że w Polsce można ukraść kamienicę bo twój pra pra pra dziadek kończy właśnie 150 lat

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Halman 2019-04-07, 8:00 40
jak pierwszy na rozpałkę...
Zgłoś
~Velture 2019-04-07, 8:02 6
HAL9000/2 napisał/a:

jak pierwszy na rozpałkę...

spaliłeś to

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2019-04-07, 8:03 2
Fake. Johhny Walker jest niekosherny. Amen.
Zgłoś
jackalski 2019-04-07, 8:03 1
Uhm, jeżeli to był twój pra pra pra dziadek to jesteś jego spadkobiercą, więc nic nie ukradłeś tylko odziedziczyłeś…
Zgłoś
Daniel01 2019-04-07, 9:06 4
to sok jabłkowy był , albo herbata... chcieli wygnańcy zabłysnąć w necie jak normalni ludzie, ale im nie wyszło..... slalom dla wszystkich!!!

jebać terrorystów
Zgłoś
FralTral 2019-04-07, 9:39 21
jackalski napisał/a:

Uhm, jeżeli to był pra pra pra dziadek to jesteś jego spadkobiercą, więc nic nie ukradłeś tylko odziedziczyłeś…

Przesadzasz. Zydzi nie "Dziedziczą" Tylko kradną.
Zgłoś
żmij 2019-04-07, 9:59 7
Ło matko i córko... Ależ to ohydny język, prawie jak niemiecki.

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
~Velture 2019-04-07, 10:20 12
niezalogowany napisał/a:

Ło matko i córko... Ależ to ohydny język, prawie jak niemiecki.

Niemiecki brzmi jak "najechać i zabić Polaków" a hebrajski bardziej jak "okraść i zniewolić Polaków".

Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-04-07, 10:28 3
Kurwa 15-letnią Whisky z gwinta... barbarzyństwo. O ile to Whisky a nie herbata.
Zgłoś
freaky 2019-04-07, 10:29 11
Ale mnie oni wkurwiają. Też tak macie?
Zgłoś
kolosasz 2019-04-07, 10:43 5
To uczucie, gdy widzisz ogłupiałych zwolenników PiS, który zapowiadał zwalczanie "szkalowania Polski" a jednocześnie musiał
zmienić "ustawę o IPN" pod dyktando Izraela. A zmiana po to by prezydent Trump przyjął Andrzeja Dudę w Białym Domu

troll level Żydzi

poszukajcie w internecie

Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?

tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Zgłoś
andrzejrobert75 2019-04-07, 11:21
up.bo Jarek nie pomyślałże gówna się nie dotyka.
Zgłoś
MiszkaZubow 2019-04-07, 11:25 2
Jude raus.
Zgłoś
McQurwa 2019-04-07, 11:37 1
freaky napisał/a:

Ale mnie wkurwiają. Też tak macie?

Jacy oni?

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów