📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
byłą małpa za banana?
była .
Było wypuścić i uważać za członka społeczeństwa?
było
Było tuszować błedy przez 200 lat a nie się przyzmać, że lepiej samemu zbierać swoją bawełnę?
było jest i bedzie
była .
Było wypuścić i uważać za członka społeczeństwa?
było
Było tuszować błedy przez 200 lat a nie się przyzmać, że lepiej samemu zbierać swoją bawełnę?
było jest i bedzie
Ola gringo
o co tam teraz chodzi że ludzie wynoszą sobie dobroci ze sklepów i nic im nie robią
i oni tak mogą sobie co chwile wracać na takie "zakupy" czy mają jakiś limit? w jednym sklepie do 100$ ukradną, w drugim to samo i tak się żyje w tym USA?
eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
N Word Order is coming!eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
KFCnigget napisał/a:
i oni tak mogą sobie co chwile wracać na takie "zakupy" czy mają jakiś limit? w jednym sklepie do 100$ ukradną, w drugim to samo i tak się żyje w tym USA?
Bardziej mi się wydaje, że to sprawa nietykalności i łatwości dostania pozwu do sądu o jakąś formę ataku na osobę.
W wolnym tłumaczeniu pewnie popierdolone prawo (lub polityka sklepu) pośród całej reszty popierdolonych rzeczy w tamtym kraju.
Gazem na do widzenia.
OMGWTFLOOL napisał/a:
Bardziej mi się wydaje, że to sprawa nietykalności i łatwości dostania pozwu do sądu o jakąś formę ataku na osobę.
W wolnym tłumaczeniu pewnie popierdolone prawo (lub polityka sklepu) pośród całej reszty popierdolonych rzeczy w tamtym kraju.
Nie. Wprowadzono w Kaliforni prawo stanowiące o nieściganiu kradzieży do 900 dolarów. Taki precedens.
senpuu93 napisał/a:
Nie. Wprowadzono w Kaliforni prawo stanowiące o nieściganiu kradzieży do 900 dolarów. Taki precedens.
Bzdura, to stan Waszyngton i lewackie miasto Seattle gdzie bezdomni mogą kraść bezkarnie artykuły spożywcze, ubrania i inne rzeczy "niezbędne" do życia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów