📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Grażyna zostaw moją szmatę
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tego gołębia to sam opierdoli, przecież nie będzie żreć tego gówna, które jest dla klientów
Był w Polsce na Erasmusie usłyszał wiele dobrego o gołąbkach i sam próbuje
nie znam się, ale taki gołąb, czy koza, to przynajmniej świeże żarcie, a te wielkie rolki kebabowe to stary ujebany chemią syf, który jest gówniany prosto z zakładu gdzie go lepią, a po drodze do budki z kebsem jeszcze będzie przetrzymywany po piwnicach, bez chłodni itd. itp. - znałem kiedyś wielu januszy prowadzących knajpy nad naszym morzem. widziałem już wszystko.
z drugiej strony miejski gołąb to też syf, do tego nieprzebadany.
co do kozy to się nie wypowiadam, bo to nie mam tego w zwyczaju.
z drugiej strony miejski gołąb to też syf, do tego nieprzebadany.
co do kozy to się nie wypowiadam, bo to nie mam tego w zwyczaju.
213213 napisał/a:
gołąb, czy koza, to przynajmniej świeże żarcie,
Poczytaj o Charlene Downes - to dopiero świeżynka była. Zabili w nocy a rano już w naleśniczku z falafelkiem podawali.
Dlatego właśnie kumplowi z roboty mówię że pierdolę u ciapatych coś zamawiać bo chuj wie co oni tam odpierdalają z tą szamą, kupuję tylko od białasów.
Żywność halal w najczystszej postaci
Ma szczęście zbieracz, że nie napotkał wtedy Mike Tysona, bo mógłby się po takim spotkaniu nie pozbierać.
BlackSadolRazor napisał/a:
Dla śmieszków przytoczę też historię z PL
No ale kozy w przeciwieństwie do psów czy chomików to się hoduje w celach spożywczych prawda? po chuj wzywać policję? co najwyżej sanepid. Trochę przypał, gdybym opierdalał sobie przy stoliku kebsa, a śmierdząca koza (potrafi walić prawie jak skunks, zwłaszcza samiec) zostaje zaszlachtowana i krew mi na tależ tryska. Gdybym chciał kaszankę lub czerninę, to bym złożył inne zamówienie.
Chuj tam z kozą czy gołębiem. Kitajce w warszawie zapierdalają psy, koty i sprzedają w tych swoich budach.
[ Dodano: 2025-01-05, 17:15 ]
I tak samo jakieś pojebane pakusy. Zabiły dzieciaka i pocieli na mięso w kebabie. Złapali gościa co to zrobił ale wypuścili bo. Agranie było słabej jakości. Niby Anglia a organy państwowe tak samo nieudolne co w Polsce.
[ Dodano: 2025-01-05, 17:15 ]
zn506 napisał/a:
Poczytaj o Charlene Downes - to dopiero świeżynka była. Zabili w nocy a rano już w naleśniczku z falafelkiem podawali.
I tak samo jakieś pojebane pakusy. Zabiły dzieciaka i pocieli na mięso w kebabie. Złapali gościa co to zrobił ale wypuścili bo. Agranie było słabej jakości. Niby Anglia a organy państwowe tak samo nieudolne co w Polsce.
Pedator napisał/a:
Niby Anglia
To juz bardziej kalifat brytyjski. Nie ma dla nich ratunku. Obu Polska jakims cudem uniknęła tego losu
Pedator napisał/a:
Chuj tam z kozą czy gołębiem.
Ładnych kilkanaście lat temu była sprawa z gołębiami łapanymi siecią w Parku Sowińskiego w Warszawie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów