📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mógł jej Lisowską puścić z Media Expert, ale wtedy moderator musiałby to przerzucić na harda.
Chciałbym zobaczyć minę tego żołnierzyka, gdyby role się odwróciły.
@Deprechamurowana ale się nie odwróciły. Złapali chuja to robią z nim co chcą. Ciekawe czy też byłbyś taki wyszczekany jakby taki kozojebca matke wyjebał w powietrze.
Myślałem że na końcu mu głowa pęknie albo zacznie wymachiwać obrzezanym kutasem ale się zawiodłem, nie ma piwa.
Spikeel napisał/a:
@Deprechamurowana ale się nie odwróciły. Złapali chuja to robią z nim co chcą. Ciekawe czy też byłbyś taki wyszczekany jakby taki kozojebca matke wyjebał w powietrze.
A ciekawe, czy ty byłbyś za to pełen uśmiechu, gdyby tak jakiś pajac najechał twój kraj i upokarzał Cię przed kamerką. We mnie by się zagotowało i modliłbym się, żeby mnie wypuścili bo chciałbym się odegrać. Może przez takie akcje Ci debile, chętniej się rozpierdalają w atakach samobójczych. I nie, nie bronie szmatogłowych. Po prostu patrze przez swój pryzmat, jak ja bym się czuł na jego miejscu.
Ps. Koleś wygląda na typowego wieśniaka, który ma wyjebane na tą całą wojenkę. (Ale to tylko moje zdanie).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów