18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Krąg życia
NiedźwiedzioGłowy • 2015-10-13, 15:57
Afgański George Clooney słucha piosenki i zastanawia się czemu nie pierdzielnął bombą...

Fortes soli, fortiores una.
Zgłoś
zx 2015-10-13, 16:31 33
To jakieś rodzaj znęcania się nad szmatogłowymi?
Zgłoś
maxiq 2015-10-13, 17:26
żal, lol, heh, omg, dfq?
Zgłoś
donkapusta 2015-10-13, 19:54 13
Mógł jej Lisowską puścić z Media Expert, ale wtedy moderator musiałby to przerzucić na harda.
Zgłoś
Deprechamurowana 2015-10-13, 20:18 22
Chciałbym zobaczyć minę tego żołnierzyka, gdyby role się odwróciły.

kupujemy rzeczy,
Których nie potrzebujemy

za pieniądze, których nie mamy

żeby zaimponować ludziom,
których nie lubimy
Zgłoś
mikEWrona 2015-10-14, 17:39 3
ale co tu się odpierdala??

Weź daj mi spokój.
Zgłoś
Spikeel 2015-10-14, 19:37 3
@Deprechamurowana ale się nie odwróciły. Złapali chuja to robią z nim co chcą. Ciekawe czy też byłbyś taki wyszczekany jakby taki kozojebca matke wyjebał w powietrze.
Zgłoś
borys93 2015-10-14, 20:08 1
to był casting do ciapackiej wersji the voice of allah
Zgłoś
Gołyniemiec 2015-10-14, 20:11
Myślałem że na końcu mu głowa pęknie albo zacznie wymachiwać obrzezanym kutasem ale się zawiodłem, nie ma piwa.
Zgłoś
DrWhisky 2015-10-14, 21:34
śpiewa mu nute z króla lwa, dzikus powinien klaskać
Zgłoś
Deprechamurowana 2015-10-14, 21:35 9
Spikeel napisał/a:

@Deprechamurowana ale się nie odwróciły. Złapali chuja to robią z nim co chcą. Ciekawe czy też byłbyś taki wyszczekany jakby taki kozojebca matke wyjebał w powietrze.

A ciekawe, czy ty byłbyś za to pełen uśmiechu, gdyby tak jakiś pajac najechał twój kraj i upokarzał Cię przed kamerką. We mnie by się zagotowało i modliłbym się, żeby mnie wypuścili bo chciałbym się odegrać. Może przez takie akcje Ci debile, chętniej się rozpierdalają w atakach samobójczych. I nie, nie bronie szmatogłowych. Po prostu patrze przez swój pryzmat, jak ja bym się czuł na jego miejscu.
Ps. Koleś wygląda na typowego wieśniaka, który ma wyjebane na tą całą wojenkę. (Ale to tylko moje zdanie).

kupujemy rzeczy,
Których nie potrzebujemy

za pieniądze, których nie mamy

żeby zaimponować ludziom,
których nie lubimy
Zgłoś
ArioN 2015-10-15, 18:00 1
@zx grzechem u nich jest słuchanie muzyki,to tak jak by mu świnie w mordę wpychał
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów