W Krakowie załoga ambulansu zatrzasnęła kluczyki w środku. Wewnątrz oprócz kluczy znajdował się chory któremu przyjechali pomóc. Starszy pan spędził w nagrzanym aucie w upał około 30minut zanim jego syn nie wyjebał szyby deskorolką. Witamy w Polsce.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
psyhepl napisał/a:
Ale sprawa z pawulonem miała miejsce ponad 20 lat temu i była to głośna sprawa na całą Polskę
Wątpię żeby ten proceder trwał nadal
Dlatego teraz koszą skóry metodą na "kluczyki".
argen64 napisał/a:
Jak psa zobaczą zamkniętego w czyimś aucie, to wybijają szybę praktycznie natychmiast.
Z takimi to trzeba krótko, oko na maroko i do widzenia sadistic.pl/pies-w-aucie-vt478136.htm
To żadne pogotowie... Tylko prywatna taksówka do wożenia chorych ludzi.
psyhepl napisał/a:
Ale sprawa z pawulonem miała miejsce ponad 20 lat temu i była to głośna sprawa na całą Polskę
Wątpię żeby ten proceder trwał nadal
Czyli panowie związani z tą sprawą niedługo wyjdą. A wydaje się jakby to było wczoraj.
ratownicy mają przejebaną pracę, szczerze mówiąc dziwie się komukolwiek kto pracuje jako ratownik. mam kilku znajomych którzy pracowali/pracują i to jest jedna z bardziej przejebanych fuch na rynku. jest to jeden z nielicznych zawodów gdzie rząd zatrudnia na B2B (umowę o współprace, musisz założyć swoją działalność). wbijasz na chatę i chcesz kogoś ratować, ale np zniszczysz drzwi? pozywają cię. ktoś uważa że nieodpowiednio coś zrobiłeś? pozywają cię. kto za te pozwy płaci? ty, bo jesteś na B2B. to może jakoś dobrze płacą? większość ratowników ma po 2-3 etaty w różnych szpitalach, bo jedna wypłata to jest w zasadzie minimalna krajowa (~4.8k). do tego dochodzi od chuja zgłoszeń od meneli i innego ścierwa co gnije na ulicach czy w melinach. od chuja zgłoszeń od starszych ludzi co wzywają pogotowie bo są samotni czy inną demencję mają.
w zasadzie nie dziwie się gościowi że nie chciał rozjebać szyby za którą musiałby zapłacić z własnej kieszeni. przejebana fucha
w zasadzie nie dziwie się gościowi że nie chciał rozjebać szyby za którą musiałby zapłacić z własnej kieszeni. przejebana fucha
Może przyjechali go upiec
Nie wierzę...
Ale jak już: "W Krakowie załoga ambulansu zatrzasnęła kluczyki w środku."
NIE załoga! tylko kierowca debil ! Czego nie rozumiesz....
Ale jak już: "W Krakowie załoga ambulansu zatrzasnęła kluczyki w środku."
NIE załoga! tylko kierowca debil ! Czego nie rozumiesz....
Piszecie jakby nikt z was kluczyków sobie nie zatrzasnął w aucie .
Wiecie ile taka szyba kosztuje????? To się nie mieści w rubryka....
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Wiecie ile taka szyba kosztuje????? To się nie mieści w rubryka....
200 - 300 złotych
A mi mówili by tłuc przednia bo tańsza niż boczna. Aktualne to? bo to wiede z sprzed 15 lat.
Ja pierdolę To jest właśnie wschodnia mentalność polaków. Wahali się rozbić szybę żeby nie mieć problemów potem...
Banda głąbów. Mam ziomka, który pracuje na karetce jako sanitariusz. Ten tłuk do dzisiaj nie zna tabliczki mnożenia. Tam przyjmują byle kogo
Z roboty cweli wyjebac za to.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów