18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
BartiHero 2013-01-02, 21:32 2
Do póki Polacy sami będą się mordować na wzajem to NASZA POLSKA NIGDY NIE BĘDZIE WOLNA ! Widzę to na przykładzie 3-miasta (Arka i Lechia). Po co te awantury ? Lepiej spojrzeć na skale światową , zobaczyć co dzieje się z innymi krajami, hordy islamskiego ścierwa przybywają do Europy , nikt z tym nic nie robi. Proszę , jeśli ktoś to przeczyta niech wyleje swoją złość na zdrajców Polskości.. Niedługo nikt z was nie będzie patrzeć na to z jakiego klubu jest tylko na to czy jesteśmy jeszcze w stanie obronić się przed dziczą . Przykładem takich problemów mogą być Niemcy , Francja , Wielka Brytania , Belgii . Brońcie tego co wasze , tego co nam się należy !

źli ludzie zawsze będą źli i czarni
Zgłoś
KoTu 2013-01-02, 22:27 1
Wyłapać wszystkich, dostarczyć na przygotowany stadion, dać broń białą. Widownia bierze piwko, przekąski, może obstawiać kto przeżyje... Igrzyska czas zacząć!

Strasznie mnie śmieszą takie rzeczy jak pierdolą o honorze, a atakują uzbrojeni paru na jednego, albo wyzywają się od żydów, a co niedzielę klękają przed żydem i żydowską religią, no i ojczyzna... mordują polaków tylko dlatego, że woli inny klub piłkarski... kurwa mać... zabić kogoś za klub piłkarski, trzeba być niedorozwiniętym "człowiekiem".
Zgłoś
BartiHero 2013-01-02, 22:43
KoTu, Nie chodzi o to żeby sami się pozabijali , to właśnie tacy ludzie będą bronić Ojczyzny gdy przyjdzie na to czas. Problemem jest to że są zaślepieni gniewem do samych siebie , od wielu lat się ze sobą spierają i trzeba to zmienić. Nie możemy pozwolić na szykanowania ze strony obcych. Jesteśmy obrażani przez dużą ilość państw , ludzie są karmieni telewizyjnymi kłamstwami. Jeśli chcecie walczyć w słusznej sprawie to wstąpcie w szeregi ONR ! Każdy z nas w coś wierzy , nie jesteśmy cholernym ISLAMEM żeby mordować się na wzajem ponieważ tak "musi być". To nie jest dobre rozwiązanie . Kibice są dla mnie wartościowymi ludźmi. Kiedyś też się biłem za klub ale doceniłem wartość swojej ojczyzny i to że powoli umiera bez nas. Ginie z braku przejawów patriotyzmu ze strony młodzieży. Bądźcie sobie kibicami , kochajcie swoje kluby ale nie bądźcie ignorantami i mordercami Polskości , gdy umiera Polak , ginie część naszej ojczyzny. Dzisiaj jest 74 rocznica śmierci Romana Dmowskiego który pokazał co to jest prawdziwy Narodowiec , Nacjonalista.

źli ludzie zawsze będą źli i czarni
Zgłoś
Lardz 2013-01-02, 22:46
Uważam, że Kraków kibicowsko jest popierdolony przez ten pakt ze sprzętem ale te filmiki sklejone w jednym są sprzed kilku jak nie kilkunastu lat, teraz na stadionach jest zupełnie inaczej niż to było kiedyś ale i tak usłyszycie w tv, że kibol to bandyta, narkoman i pijak bez zasad to nie przyjdziecie zobaczyć jak to jest na prawdę, bo się boicie. Nie tego co się dzieje na stadionach tylko tego co pokazuje i telewizja. Dziękuję dobranoc.
Zgłoś
qba35 2013-01-02, 22:56
Gdyby pieniądze idące na pożal się Boże "futbol" przeznaczyć na rozwój medycyny to pewnie mielibyśmy już lekarstwo na raka, AIDS i podobne ... A tych "FANÓW" proponuję zamknąc na narodowym i czekać na deszcz...
Zgłoś
EdmundKemper 2013-01-03, 14:52
KoTu napisał/a:

Wyłapać wszystkich, dostarczyć na przygotowany stadion, dać broń białą. Widownia bierze piwko, przekąski, może obstawiać kto przeżyje... Igrzyska czas zacząć!

Strasznie mnie śmieszą takie rzeczy jak pierdolą o honorze, a atakują uzbrojeni paru na jednego, albo wyzywają się od żydów, a co niedzielę klękają przed żydem i żydowską religią, no i ojczyzna... mordują polaków tylko dlatego, że woli inny klub piłkarski... kurwa mać... zabić kogoś za klub piłkarski, trzeba być niedorozwiniętym "człowiekiem".

A Ty jesteś Cezar i będziesz sobie paluszkiem machał?
Zgłoś
SCLIENT 2013-01-05, 20:17
Pozdrowienia dla Cracovii z Pyrlandii... 17 minie drugi rok!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów