Jako mieszkaniec Krakowa jestem zniesmaczony poczynaniami młodych ludzi ale to dzięki nim mamy co oglądać na sadisticu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jebana hołota z Nowej Huty
I dla takich kretynów stawia się nowe, widownie na stadionach itd. z których i tak nie skorzysta przeciętny obywatel bo boi się iść na mecz.
Straszne kurwa pojeby to trza mieć w genach wade fabryczną żeby takie odpierdalać akcje
materiał pycha mogę tylko jedno piwko niestety
materiał pycha mogę tylko jedno piwko niestety
Kiedys chyba w Uwadze byl caly odcinek wlasnie na temat tych Krakowskich wojen, chyba o dragi chodzilo a pilka nozna to tylko odciagniecie od tematu. Na YT jest kilka dlugich filmikow o tym, akcje sa juz nawet troche stare, ale tu jeszcze tego nie widzialem. Polecam obejzec calosc przy piwie oczywiscie
Jak kolega mówi ,że te oto pojeby na filmie nie muszą koniecznie być kibicami. Zwykłe cwaniaczki 4 na 1 i jak mnie wzrok nie myli z użyciem broni białej. To jest zwykłe frajerstwo. Każdy co ma choćby trochę szacunku do człowieka nie kopałby leżącego. Przynajmniej ja tak uważam. A to idzie taki wrzody pod pachami wypierdolą i kozak wielki ;/
bardziej rozwiniety material na ten temat.
na YT 2 czesci 10-cio minutowe - "zabojcy z maczetami"
na YT 2 czesci 10-cio minutowe - "zabojcy z maczetami"
ktoś sie rozpruł to dostał kopa. wielkie mi co. w każdym mieście się napierdalają. no może u nas trochę bardziej...
Studiuję w Krakowie i muszę przyznać, że Krakowiacy w większości to straszne pizdy. Niedawno własnie typki wyskoczyli do nas z nożem, dostałem strzał z zaskoczenia, ale jak chciałem wyjść na solo to typek powiedział, żebyśmy poszli za blok ( byliśmy koło przystanku ) i na solo na miejscu nie chciał się zgodzić. Po "rozwiązaniu" spraw usłyszeliśmy odchodne wrócimy z kolegami za 10 minut Pozdrawiam cipke z kolegą z kosą, mam nadzieje, że jeszcze na siebie wpadniemy i będziesz bez akcesoriów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów