Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pojebane miasto, nienawidzę
w twoim mieście pewnie takie same akcje się dzieją. Wyjdź z domu nareszcie i nie oceniaj po kilku debilach
i tu proszę kolejny co traktuje zachowanie które jest wszędzie jako przypadłość krakowiaków. Pozdrawiam i spierdalaj z tego miasta jak Ci się nie podobaStudiuję w Krakowie i muszę przyznać, że Krakowiacy w większości to straszne pizdy. Niedawno własnie typki wyskoczyli do nas z nożem, dostałem strzał z zaskoczenia, ale jak chciałem wyjść na solo to typek powiedział, żebyśmy poszli za blok ( byliśmy koło przystanku ) i na solo na miejscu nie chciał się zgodzić. Po "rozwiązaniu" spraw usłyszeliśmy odchodne wrócimy z kolegami za 10 minut Pozdrawiam cipke z kolegą z kosą, mam nadzieje, że jeszcze na siebie wpadniemy i będziesz bez akcesoriów
ktoś sie rozpruł to dostał kopa. wielkie mi co. w każdym mieście się napierdalają. no może u nas trochę bardziej...
O co się rozpruł? Że mają grama? Czy o tajemnicę narodową? Dla mnie ci ludzie są kretynami którzy utożsamiają się z mafią lub gangsterami. Gangster nie lata po ulicy z siekierą jak rzeźnik za świniakiem, tylko wygląda jak każdy inny obywatel tak i również się zachowuje. Do gangów ulicznych im sporo brakuje, to jest nic innego jak wiocha.
A może dostał wpierdol bo splamił honor klubu? Tylko jak? Zachowywał się gorzej jak ostatni wieprz podczas libacji?
Jak kolega mówi ,że te oto pojeby na filmie nie muszą koniecznie być kibicami. Zwykłe cwaniaczki 4 na 1 i jak mnie wzrok nie myli z użyciem broni białej. To jest zwykłe frajerstwo. Każdy co ma choćby trochę szacunku do człowieka nie kopałby leżącego. Przynajmniej ja tak uważam. A to idzie taki wrzody pod pachami wypierdolą i kozak wielki ;/
I najgorsze jest to że idzie o to bo fajką nie poczęstował
Studiuję w Krakowie i muszę przyznać, że Krakowiacy w większości to straszne pizdy. Niedawno własnie typki wyskoczyli do nas z nożem, dostałem strzał z zaskoczenia, ale jak chciałem wyjść na solo to typek powiedział, żebyśmy poszli za blok ( byliśmy koło przystanku ) i na solo na miejscu nie chciał się zgodzić. Po "rozwiązaniu" spraw usłyszeliśmy odchodne wrócimy z kolegami za 10 minut Pozdrawiam cipke z kolegą z kosą, mam nadzieje, że jeszcze na siebie wpadniemy i będziesz bez akcesoriów
Hahah. Uwielbiam czytac te napinki w komentarzach Sam jestem z Krakowa, i w ogole mnie to nie rusza Nawet polowa z was nie ma pojecia jak to wszystko funkcjonuje. Wracajcie dorozkami na wasze przedmiescia wy studenci z obrzezy Tak na marginesie to pierdolisz co nie miara, bo teraz na tzw. "dziesione" wypuszczaja sie same gowniarze, do tego ze sprzetem, a to mlode i glupie, wiec od razu by Ci wjebalo pod zebra zabawke. Nie zgrywaj wiec cwaniaka, bo zapewne to z krakowem masz tyle wspolnego, co po bilet miesieczny do Busa raz na miesiac wpadasz
Studiuję w Krakowie i muszę przyznać, że Krakowiacy w większości to straszne pizdy. Niedawno własnie typki wyskoczyli do nas z nożem, dostałem strzał z zaskoczenia, ale jak chciałem wyjść na solo to typek powiedział, żebyśmy poszli za blok ( byliśmy koło przystanku ) i na solo na miejscu nie chciał się zgodzić. Po "rozwiązaniu" spraw usłyszeliśmy odchodne wrócimy z kolegami za 10 minut Pozdrawiam cipke z kolegą z kosą, mam nadzieje, że jeszcze na siebie wpadniemy i będziesz bez akcesoriów
A siebie uważasz za mega gościa? Ciesz się, że dostałeś w twarz, a nie kosę pod żebra. Na Twoim miejscu jakbym zobaczył gościa z nożem to jak najszybciej oddaliłbym się z miejsca, nie prowokując, tym bardziej nie prosząc o solówki. Najprostsza i najszybsza droga do trumny tylko po co? Nie znasz przeciwnika, a tym bardziej uzbrojonego- nic nie rób, oddal się, zadzwoń na policję- nie prowokuj bo to się kiedyś źle skończy. Chciałem dołączyć jako przykład filmik z ataku nożownika na kobietę - odciągało go kilku chłopa i nie dawali rady - szał, adrenalina -ale nie znalazłem. Wystarczy jedno dziabnięcie w śledzionę, wątrobę, płuca, serce i masz nikłe perspektywy na przyszłość!!! Życie masz jedno.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów