18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
holdenz 2013-01-02, 6:33
pojebane miasto, nienawidzę
Zgłoś
oozyxak0o 2013-01-02, 7:17 1
to jest kurwa kraków? to jest kurwa ścierwo a nie kraków z takimi psycholami.
Zgłoś
P................3 2013-01-02, 7:35 9
w sylwestra byłem świadkiem podobnej akcji. Sam się cieszę że kosy nie wyrwałem w żebra

holdenz napisał/a:

pojebane miasto, nienawidzę

w twoim mieście pewnie takie same akcje się dzieją. Wyjdź z domu nareszcie i nie oceniaj po kilku debilach

ToPrzeciezJa napisał/a:

Studiuję w Krakowie i muszę przyznać, że Krakowiacy w większości to straszne pizdy. Niedawno własnie typki wyskoczyli do nas z nożem, dostałem strzał z zaskoczenia, ale jak chciałem wyjść na solo to typek powiedział, żebyśmy poszli za blok ( byliśmy koło przystanku ) i na solo na miejscu nie chciał się zgodzić. Po "rozwiązaniu" spraw usłyszeliśmy odchodne wrócimy z kolegami za 10 minut Pozdrawiam cipke z kolegą z kosą, mam nadzieje, że jeszcze na siebie wpadniemy i będziesz bez akcesoriów

i tu proszę kolejny co traktuje zachowanie które jest wszędzie jako przypadłość krakowiaków. Pozdrawiam i spierdalaj z tego miasta jak Ci się nie podoba
Zgłoś
Nizki 2013-01-02, 7:40 16
A wszystko przez najbardziej zjebany "sport" dla idiotów, czyli piłkę nożną.
Zgłoś
Antek_amb 2013-01-02, 7:49 1
Dopóki między sobą się leją to mam to w pompie
Zgłoś
S................n 2013-01-02, 8:00
Sin_69 napisał/a:

ktoś sie rozpruł to dostał kopa. wielkie mi co. w każdym mieście się napierdalają. no może u nas trochę bardziej...

O co się rozpruł? Że mają grama? Czy o tajemnicę narodową? Dla mnie ci ludzie są kretynami którzy utożsamiają się z mafią lub gangsterami. Gangster nie lata po ulicy z siekierą jak rzeźnik za świniakiem, tylko wygląda jak każdy inny obywatel tak i również się zachowuje. Do gangów ulicznych im sporo brakuje, to jest nic innego jak wiocha.

A może dostał wpierdol bo splamił honor klubu? Tylko jak? Zachowywał się gorzej jak ostatni wieprz podczas libacji?
Zgłoś
tigerqaz 2013-01-02, 8:08 2
Monitorowane osiedle a z żadnej kamery nic nie widać

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
S................n 2013-01-02, 8:09
Preeezes napisał/a:

Jak kolega mówi ,że te oto pojeby na filmie nie muszą koniecznie być kibicami. Zwykłe cwaniaczki 4 na 1 i jak mnie wzrok nie myli z użyciem broni białej. To jest zwykłe frajerstwo. Każdy co ma choćby trochę szacunku do człowieka nie kopałby leżącego. Przynajmniej ja tak uważam. A to idzie taki wrzody pod pachami wypierdolą i kozak wielki ;/

I najgorsze jest to że idzie o to bo fajką nie poczęstował
Zgłoś
HotSzot 2013-01-02, 8:09 7
ToPrzeciezJa napisał/a:

Studiuję w Krakowie i muszę przyznać, że Krakowiacy w większości to straszne pizdy. Niedawno własnie typki wyskoczyli do nas z nożem, dostałem strzał z zaskoczenia, ale jak chciałem wyjść na solo to typek powiedział, żebyśmy poszli za blok ( byliśmy koło przystanku ) i na solo na miejscu nie chciał się zgodzić. Po "rozwiązaniu" spraw usłyszeliśmy odchodne wrócimy z kolegami za 10 minut Pozdrawiam cipke z kolegą z kosą, mam nadzieje, że jeszcze na siebie wpadniemy i będziesz bez akcesoriów

Hahah. Uwielbiam czytac te napinki w komentarzach Sam jestem z Krakowa, i w ogole mnie to nie rusza Nawet polowa z was nie ma pojecia jak to wszystko funkcjonuje. Wracajcie dorozkami na wasze przedmiescia wy studenci z obrzezy Tak na marginesie to pierdolisz co nie miara, bo teraz na tzw. "dziesione" wypuszczaja sie same gowniarze, do tego ze sprzetem, a to mlode i glupie, wiec od razu by Ci wjebalo pod zebra zabawke. Nie zgrywaj wiec cwaniaka, bo zapewne to z krakowem masz tyle wspolnego, co po bilet miesieczny do Busa raz na miesiac wpadasz
Zgłoś
Schabik 2013-01-02, 8:26
Jakbym pojechał kiedyś do Krakowa to bym wykuł na pamięć adresy wszystkich komisariatów.
Zgłoś
qbamatus 2013-01-02, 8:28
Jebana dzicz
Zgłoś
HaSz23 2013-01-02, 8:47 1
Tam chodzi o dragi o nic wiecej nie jestes zamieszany nic Ci nie grozi pozdro dla Pasów z P-Ń!
Zgłoś
kunghan 2013-01-02, 9:05 6
ToPrzeciezJa napisał/a:

A siebie uważasz za mega gościa? Ciesz się, że dostałeś w twarz, a nie kosę pod żebra. Na Twoim miejscu jakbym zobaczył gościa z nożem to jak najszybciej oddaliłbym się z miejsca, nie prowokując, tym bardziej nie prosząc o solówki. Najprostsza i najszybsza droga do trumny tylko po co? Nie znasz przeciwnika, a tym bardziej uzbrojonego- nic nie rób, oddal się, zadzwoń na policję- nie prowokuj bo to się kiedyś źle skończy. Chciałem dołączyć jako przykład filmik z ataku nożownika na kobietę - odciągało go kilku chłopa i nie dawali rady - szał, adrenalina -ale nie znalazłem. Wystarczy jedno dziabnięcie w śledzionę, wątrobę, płuca, serce i masz nikłe perspektywy na przyszłość!!! Życie masz jedno.

Fata viam invenient
Zgłoś
leoy 2013-01-02, 9:07
Jebać nożowników bez honoru! Torcida Górnik gardzi wami śmiecie!
Zgłoś
ryba0007 2013-01-02, 9:52 1
Nożownicy huj wam w dupe
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów