18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Shadow323 2013-01-02, 9:57
Jak się nazywa kawałek?
Zgłoś
C................3 2013-01-02, 10:05
no proszę nie tylko na wsi problemy rozwiązuje się nożem i kasetami - jaki kraj taka wieś
Zgłoś
CarnifexLunaris 2013-01-02, 10:05
Ja kiedyś dostałem kilka ciosów w potylicę tak z zaskoczenia, bo nie 'pożyczyłem' na piwo, a sam nie miałem kasy i laptopa stracić nie zamierzałem. Bez większego zastanowienia wyciągnąłem sprężynowca, rozłożyłem w czasie zamachu i po szybkim zastanowieniu zgiąłem nadgarstek, by nie wbić się po rękojeść w skroń, tylko zrobić szramę na policzku rzeczonego agresora. Zwiewał w podskokach jak jakaś sarenka - chyba się takiej obrony nie spodziewał.
Oczywiście ruchliwa ulica, ludzie idą 50m dalej, auta 2m dalej w korku - jak zwykle nikt się nie interesuje.
Ale i tak lubię mieszkać w Krakowie, choć to miasto jest nudne po 20 latach.
Zgłoś
M................i 2013-01-02, 10:19 1
Jakie są statsy ( wyniki ) na showscores pomiedzy krakowskimi fanklubami? Moze ktos wcisnąć tab?
Zgłoś
ChceszTamWpasc 2013-01-02, 10:24
a bo to tylko w krakowie? to standard i nic z tym nie zrobisz, od zawsze i wszędzie jest tak samo a na antarktydzie w dodatku zimno
Zgłoś
M................i 2013-01-02, 10:25
tak pozatym lecą ciarki
Zgłoś
buba100111 2013-01-02, 10:42
hah, najlepsze jest to że potem jeden z drugim kozaczek płaczą że policja jest zła i że wsadzili ich do ciupy... Najgorsze w zachowaniu policji jest to że ich kurwa od razu nie zajebią. KRETYNIZM JAK CHUJ, bo jak można w 4 podlecieć z nożem i napierdalać kogoś... nie zrozumiem tego... poza tym bicie sie to kurwa powinna być ostateczność a nie codzienność do kurwy nędzy
Zgłoś
Anders Behring Breivik 2013-01-02, 10:44 1
Jebać "czŁOWIEKA" co do śmieciarki uciekał...
Zgłoś
krzych02 2013-01-02, 11:14
Co to za kawałek, bo ten wokal fajny (to percival ?)
Zgłoś
Q................l 2013-01-02, 11:23
Takie rzeczy nie tylko na Nowej Hucie... Mieszkam na Azorach i wyjście z mieszkania wieczorem lub w nocy wiąże się z poważnym ryzykiem, a już nie wspomnę co się działo po derbach...
Zgłoś
Lupido 2013-01-02, 11:49 1
@krzych02

/watch?v=jr5HI3kYQ4Y

Właśnie za muzykę chciałem dać piwo, ale się rozmyśliłem widząc filmik
Zgłoś
C................n 2013-01-02, 12:13
Nasi przodkowie walczyli o wolny kraj.... tylko po to żeby idioci zabijali się za kluby sportowe. Ch*j z tym, że robią to wszystko między sobą. Są rzeczy ważne i mniej ważne. Oddać życie za kraj, naród lub w imię zasad to jest honor. Dobre imię klubu nigdy nie będzie ważniejsze od życia ludzkiego. Walcząc o klub nie walczą o dobrobyt czy o wolność!!! Wygrana ustawka tak na prawdę nic nie daje dla społeczeństwa. Oczywiście wiadomo, że za wszystkim stoją wpływy gangów, ale wk*rwia mnie to jak ktoś mi pieprzy, że to sposób na życie (chyba na jego szybką utratę). Przez właśnie takie myślenie dużo młodych ludzi staje się marionetkami w rękach dużo bardziej wpływowych ludzi. Chcecie się bić to bijcie się ile wlezie... ale nie zabierajcie życia bo nie zwrócicie go na nowo (zwykłe ustawki też czasami niosą śmierć, ale to już ryzyko ,,zawodowe'' i czasami się zdarza). Już niech lepiej idą oddać krew (jeśli nie są na tyle przećpani aby móc to zrobić), albo oddadzą narządy... bo podziurawiona nerka (przez jakiś nożyk) na nic się nie przyda.
Podsumowując: Ustawki TAK! ale BEZ BRONI i nastawienia na ZABIERANIE ŻYCIA!!
Zgłoś
M@peT 2013-01-02, 12:27
MutliSerdelek napisał/a:

Jako mieszkaniec Krakowa jestem zniesmaczony poczynaniami młodych ludzi ale to dzięki nim mamy co oglądać na sadisticu

Też jestem z Krakowa, powiedz mi kojarzysz te miejsca?
Wiem, że na drugim filmie jest koszykarska a na czwartym egzekucja na Tomku C. Kurdwanów.

Anders Behring Breivik napisał/a:

Jebać "czŁOWIEKA" co do śmieciarki uciekał...

Zgłoś
Trollu 2013-01-02, 12:47 1
Oj pierdolenie. Oni załatwiają sprawy między sobą. Osobiście uważam, że nie będąc jakimś fanatykiem, osobą o której jest głośno w kibicowskich sferach można czuć się bezpiecznie. Mieszkam w krk od dłuższego czasu i jedyna sytuacja co wydawała mi się niebezpieczna miała miejsce na azorach, gdzie dwóch typków do mnie podeszło z pytaniem za kim jestem. Odpowiedziałem, że jestem z poza miasta i nie kibicuje. Usłyszałem tylko "aha" po czym odeszli.
Bywa i tak, że żydy (cracovia) komuś wpierdolą ale tylko na swoich osiedlach bo tylko tam są cwaniakami. Ale to raczej sporadyczne przypadki.
Podsumowanie. Nie kibicujesz - w chuju Cię mają.
A wpierdol za darmo można wszędzie dostać
Zgłoś
s................k 2013-01-02, 13:17
leoy Torcida Gornik Zabrze to napierdala racami z daleka bo sie boi na ustawke przyjsc. Wy jestescie tak samo gowna warci co nozowniki. Zabic kolesia racami a drugiego w czworke napierdalac. Ruch i tak goni po calym Slasku was i wasze kolezanki z Katowic.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem