📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
glodnemu chleb na mysli...
-chyba twoj!
Ps. Wspominałem na SB o tym
Ja jebnąłem śmiechem a babcia mina " "
Ps. Wspominałem na SB o tym
O co chodzi ? oO Gdy ogladalem pierwszy raz slyszalem jakis spowolniony glos na poczatku, chce uslyszec drugi raz nie slysze tego glosu. O co chodzi ?!
@up
Tak ja wiem, ale sluchajac pierwszy raz slyszalem jakis spowolniony glos, nie wiem co to bylo. Chcialem posluchac drugi ale tego glosu juz nie bylo. oO
Tak ja wiem, ale sluchajac pierwszy raz slyszalem jakis spowolniony glos, nie wiem co to bylo. Chcialem posluchac drugi ale tego glosu juz nie bylo. oO
@Up
Dobry towar
Dobry towar
100lec napisał/a:
@Up
Dobry towar
O to wlasnie chodzi ze nic nie bralem, jaralem, nic w ogole nic.
spowolnienie glosu bylo pewnie spowodowane porwaniem Cie przez kosmitow. Nie opanowali oni jeszcze do konca technologii idealnego przywrocenia porwanych ziemian do ich czasoprzestrzeni. Gdybys szedl ulica albo lezal w lozku czy cokolwiek to nawet bys sie nie skminil. Ale przy streamowanym video zawsze sa takie komplikacje. W chuj razy juz tak mialem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów