📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Kurwaa żartowniś... dobre udało mu się sprawić usmiech na twarzach sadoli
Flodzia za ten materiał masz u mnie 10 piw
nic tak nie cieszy jak rozwałka imbecyli na pasach ....fajniejsza jest tylko likwidacja złodziej w brazyli i afryce
nic tak nie cieszy jak rozwałka imbecyli na pasach ....fajniejsza jest tylko likwidacja złodziej w brazyli i afryce
Przecież to nowy spot " Kierowca ! Nie patrz w telefon, głupcy są wszędzie"
Reakcja kierujacego w 100% prawidlowa, z reszta pieszego rowniez skoro byl idiotą
Widać, że kierowca coś majdrował przy lusterku, gdy gościu się kładł na pasach. Z takiego suva mógł nie widzieć połowy pasów
Nie chce nic pisac ale buty zgubione....
A kierowca za kółkiem krzyczał ,, nie podpuszczaj .... nie podpuszczaj mnie..... nawet nie próbuj....." cyk jedyneczka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów