Jak dla mnie bomba
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Normalne harce dzikich. Brakuje tylko bębnów i modlitwy o deszcz.
Myślałem, że to będzie fragment kosmicznego meczu, a tu jakiś zmodyfikowany (moim zdaniem) komputerowo filmik bez polotu
D.Wade miał na końcu się zesrać, ale mu przeszło
a tak na boku to przy nich wygląda jak niziołek, a jebany ma 193 cm wzrostu
a tak na boku to przy nich wygląda jak niziołek, a jebany ma 193 cm wzrostu
To chyba jeden z tych przykładów wielkiego dorobku naukowego murzynów
@normale
widzę, że należysz do tych "wiecznie podejżliwych", nie wiem dla czego masz wątpliwości co do wiarygodności tego filmiku. Jakim problemem dla zawodowych koszykarzy jest odbijanie piłki w momencie, w którym ma odbić, zapewne ekran zza kamery wskazywał ten moment. A co do dźwięków to też raczej nie kłopot odpowiednio napompować pilkę, żeby przy odbiciu wydawała inny dźwięk. A może poprostu piłki różnych firm / wielkości / modelu.
Warto czasem używać mózgu.
widzę, że należysz do tych "wiecznie podejżliwych", nie wiem dla czego masz wątpliwości co do wiarygodności tego filmiku. Jakim problemem dla zawodowych koszykarzy jest odbijanie piłki w momencie, w którym ma odbić, zapewne ekran zza kamery wskazywał ten moment. A co do dźwięków to też raczej nie kłopot odpowiednio napompować pilkę, żeby przy odbiciu wydawała inny dźwięk. A może poprostu piłki różnych firm / wielkości / modelu.
Warto czasem używać mózgu.
TO NIE BÓG STWORZYŁ CZŁOWIEKA, LECZ CZŁOWIEK STWORZYŁ BOGA
Howard to beztalencie jak cała reszta LAL w tym sezonie
Tylko Kobe coś tam gra.
Tylko Kobe coś tam gra.
Ja brardziej czekałem na goryla który przejdzie i go nikt nie zobaczy
Kobe to drewno. Jedyne co potrafi to świecić twarzą przy swoich bucikach...
@hejcior po prostu ruch jebanych piłek wygląda nienaturalnie właśnie jakby poprawili komputerowo na potrzeby filmiku, i chuj z ich dźwiękiem gałkomacie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów