📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
E tam zmyło. Oni tylko się bawią w chowanego.
Info zmienione, w 0:42 widac że skurwinsyna nie zmyło i kręci dalej.
cizia666 napisał/a:
A tan matki sztorm. Ja w wannie robię większe fale.
Chyba jak puszczasz bąki pod wodą
I to się nazywa morska przygoda, a nie te wasze bałtyckie chlapanie przy brzegu na jakimś pierdolonym bananie, ciągniętym za pierdoloną motorówką, którą byle jaka fala przewróci.
mijota nim jak szatan
może próbowali popełnić samobójstwo??
@up ale spróbuj takim nakierować przy takich falach
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
To dopiero musza byc emocje, ale bardziej podziwiam tych co przeplyneli atlantyk kajakami!
zaden sztorm, nawet deszcz nie padal ) dla takich kuterkow taki stan morza to codziennosc, w tym wypadku widzimy akcje na plytkowodziu stad te fale tak sie lamia, ale to nadal zaden sztorm. poprostu kolrejny zwykly dzien na pokladzie ...
Jak tak wygląda zwykły dzień na pokładzie, to już wiem dlaczego nigdy nie chciałem być marynarzem. Dziękuję za takie zwykłe dni, aż strach pomyśleć jak wyglądają niezwykłe. Kojarzy mi się z jakimiś filmowymi falami na 15-20 metrów, ścianą deszczu i krzykiem "Toniemy!" ; P No i najlepiej rekiny i orki w pobliżu. Chuj, i tak pływać nie umiem. Swoją drogą, ciekawe co dzieje się z ludzkimi zwłokami na głębokości kilku tysięcy metrów. Ktoś powinien to kiedyś zbadać. Proponuję powiedzieć turbanom, że na dnie rowu mariańskiego są jacyś wredni ateiści i wszystkie te filmiki, które obrażają Allaha i Islam, pochodzą właśnie od nich. Japońcy dali się przekonać:
Uwielbiam ten odcinek, jak ktoś chce obejrzeć po polecam:
Tutaj
Jak tak wygląda zwykły dzień na pokładzie, to już wiem dlaczego nigdy nie chciałem być marynarzem. Dziękuję za takie zwykłe dni, aż strach pomyśleć jak wyglądają niezwykłe. Kojarzy mi się z jakimiś filmowymi falami na 15-20 metrów, ścianą deszczu i krzykiem "Toniemy!" ; P No i najlepiej rekiny i orki w pobliżu. Chuj, i tak pływać nie umiem. Swoją drogą, ciekawe co dzieje się z ludzkimi zwłokami na głębokości kilku tysięcy metrów. Ktoś powinien to kiedyś zbadać. Proponuję powiedzieć turbanom, że na dnie rowu mariańskiego są jacyś wredni ateiści i wszystkie te filmiki, które obrażają Allaha i Islam, pochodzą właśnie od nich. Japońcy dali się przekonać:
Uwielbiam ten odcinek, jak ktoś chce obejrzeć po polecam:
Tutaj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów