No super ruchają się. Banda stulejarzy co cipy na oczy nie widziała jara się jak dzieci z podstawówki na widok kawałka cycka. Nie smieszne, przykry i żałosny obraz prymitywnego motłochu.
Nie zesraj się
Nie zesraj się
dlaczego ma się zesrać? napisał jak to jest z zachowaniem u gówniarzy o dziewiczych wąsikach...
dlaczego ma się zesrać? napisał jak to jest z zachowaniem u gówniarzy o dziewiczych wąsikach...
halman ty nie pierdol bo jak bys był na ich miejscu to pierwszy byś na rekach skakał i darł jape
halman ty nie pierdol bo jak bys był na ich miejscu to pierwszy byś na rekach skakał i darł jape
nie mierz innych swoją miarą..
nie mierz innych swoją miarą..
ja to rozumiem że nie masz kolegów ale jak sie jest w duzej grupie ziomali i jest podlewane i wąchane to czesto jest aż nadto endorfiny i ludzie szaleją , głupieją. Komentarz na ktory odpowieziałes jako pierwszy jest napisany własnie przez stulejarza i piwkowany przez reszte stulejarzy
ja to rozumiem że nie masz kolegów
i czego bronisz w tej chwili? uchlania się czy ućpania się ludzi bez ambicji?
No super ruchają się. Banda stulejarzy co cipy na oczy nie widziała jara się jak dzieci z podstawówki na widok kawałka cycka. Nie smieszne, przykry i żałosny obraz prymitywnego motłochu.
Wyjmij koł znaczy chuja z dupy i wyluzuj
Ja pie**ole pojechałeś jakbyś miał jakąś traumę że twoja stara znowu do domu późno wróci.
I kolejny debil który uważa, że walenie się gdzie popadnie i jak popadnie to coś dobrego, pewnie jeszcze seks u nastolatków/dzieci to dla ciebie nic wielkiego. Nie zasłonili okien, więc to ich problem, a może ich to jara i podnieca jak ktoś "patrzy"? A gdyby to był filmik nerda walącego konia, to napewno byś się z niego śmiał zamiast jechać po nagrywającym. Pierdolone polaczkowate myślenie i zezwierzęcenie, głupi walą się byle gdzie i rozmnażają na potęgę, a inteligentni boją się mieć dzieci albo czekają x lat na jedno dziecko.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów