Filmik rozkręca sie ok 1:30min ale warto obejrzec , obrazuje do czego tak naprawdę dąży prawdziwa miłość
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie krecik tylko ryjówka
dannyk1 napisał/a:
szybko doszedł jakoś :/ zero frajdy z seksu...
po takiej walce byłbyś tak podjarany że z dojściem problemu byś nie miał..
kwestia druga: widziałeś jak oni szybko się napierdzielali?
ile tricków, uderzeń i ewolucji?
-To sobie wyobraź ile ten wygrany miał ewolucji z tą panią
gdyby to pokazali na slow motion'ie to pewnie mógłbyś się nauczyć wielu ciekawych rzeczy Sadystyczny Kompanie
myownspace napisał/a:
prawdziwa miłość
no tak
dla jednych to "Prawdziwa miłość" (i to jeszcze kobiety sic!) a dla mnie to raczej zwierzęcy pierwotny popęd seksualny przez który facet daje 'w mordę' drugiemu tylko po to by zerżnąć głupią przesadnie opaloną dyskotekową dupę a jak już swoje zrobią to on ją zlewa a ta udaje że nic się nie stało
ta miłość to ma jednak wiele twarzy ...
BueR_MadasS napisał/a:
no tak
dla jednych to "Prawdziwa miłość" (i to jeszcze kobiety sic!) a dla mnie to raczej zwierzęcy pierwotny popęd seksualny przez który facet daje 'w mordę' drugiemu tylko po to by zerżnąć głupią przesadnie opaloną dyskotekową dupę a jak już swoje zrobią to on ją zlewa a ta udaje że nic się nie stało
ta miłość to ma jednak wiele twarzy ...
z ta "prawdziwą miłością" to ironia taka była......
Który wygrał, ten dobry czy ten zły
Lord of Suffering napisał/a:
Który wygrał, ten dobry czy ten zły
ten który ma jedną nóżkę... bardziej...
no raczej ryjówka krecik nie ma takiego ogonka;p
300 uderzeń na minutę, kurde za mało redbulli piję
Koniu HH napisał/a:
haha! glópki , jesztrze nikt nie zaóważył że to FEJK !!!
Zlituj się kurwa...
głUpek się pisze i zaUważył!!
Zapamiętaj to ciemna maso zanim zaczniesz takie brednie wypisywać!
i do słownika! Raus! i to SZNELA!
I czy Ty znasz pojęcie słowa "fejk"? ehh...
co do reszty błędów to już szkoda pisać.. i tak pewnie nie zrozumiał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów