...w pobliżu dzieciaków więc ruski się wkurwił i postanowił pogonić zaćpane towarzystwo.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Kurwa temu gościowi to bym nawet pomógł
Mógł im bardziej wpierdolic
Mógł im bardziej wpierdolic
Kurwiska uzależniają za młodu a potem trzymają dzieciaki jak na smyczy i wysługują się nimi jak marionetkami. Z pozoru głupie ćpuny a tak naprawdę wyrachowane ścierwa.
Nie żebym pochwalał ćpunów i inne patologie... ale jak to u ruskich bywa nasz rycerz w białej zbroi najpewniej sam nie stroni od regularnego polewania sobie twardych narkotyków kompletnie nie widząc w tym żadnej hipokryzji.
Rzehooj napisał/a:
Nie żebym pochwalał ćpunów i inne patologie... ale jak to u ruskich bywa nasz rycerz w białej zbroi najpewniej sam nie stroni od regularnego polewania sobie twardych narkotyków kompletnie nie widząc w tym żadnej hipokryzji.
Słuchaj, taka gadka ma tyle sensu co gadka pana hejtera ,,że straciłem robotę" gdy zacząłem wrzucać tematy. Nie znam - nie oceniam.
mlody52 napisał/a:
to Kali?[/quotemyslame że Putin
Rzehooj napisał/a:
Po pierwsze - nie znasz, nie oceniaj.
Po drugie - nawet jeśli, żaden problem. To nie kwestia tego czy lubi wypić, czy powciągać, tylko tego że świadomie szkodzi sobie, a nie namawia niczego nie świadome dzieciaki pod szkołą. Czaisz różnice?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów