📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
smieszne jak twoja stara jak ma cieczke
@up ktoś tu ma okres
typowy ojciec MAtka by zaraz zrobi9ła "hYyyyyyyyyyyyyyyyy" i by poleciała głaskać dziecko xD A potem rosną takie pizdy, maminsynki. Ojciec puści beke to dziecko też będzie się pewniej czuło, bo wyczuwa emocję rodzica.
Kto jeszcze czekał, aż tir wjedzie przez ścianę?
@przeme13, dokładnie. Jak rodzić zachowa spokój i nie zacznie "dmuchać na ała" z połowy pokoju to dziecko będzie płakać jak już faktycznie oberwie.
młody będzie mieć problemy z używkami skoro już teraz lubi meksyk w bani kręcąc się w koło
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów