nie wiem jak wy ale od tych chrupnięć aż mnie ciarki przechodzą. Zdjęcie trupa z mózgiem na wierzchu tak na mnie nie działa jak to
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"This is safe", chrupnięcie, drygnięcie i wygląda jakby została sparaliżowana. Nie dziękuję.
mimo wszystko trochę bym się bała, że coś pójdzie nie tak. mimo najlepszych rekomendacji jakie miałabym odnośnie kręgarza. a, jeszcze nawiązując do któregoś przedmówcy- wydaje mi się, że to jednak ciężka fizyczna praca, tak samo jak masażysta. niestety to nie tylko macanko:)
podoba mi się to, zapierdalam do kręgarza.
karkiem, plecami, palcami a nawet łokciem strzelam kilka razy dziennie od pierwszej komunii świętej i w sumie lubię to. i nie mam żadnych problemów ze stawami.
Rett and Link.
Dla informacji:
To nie jest kręgarz !!! Tylko Chiropraktyk. Wiem, że pewnie nie ma to dla Was znaczenia, ale kręgarz to gość bez wykształcenia medycznego, aby zostać chiropraktykiem trzeba naprawdę przyswoić ogrom wiedzy podczas studiów i dodatkowych kursów.
To nie jest kręgarz !!! Tylko Chiropraktyk. Wiem, że pewnie nie ma to dla Was znaczenia, ale kręgarz to gość bez wykształcenia medycznego, aby zostać chiropraktykiem trzeba naprawdę przyswoić ogrom wiedzy podczas studiów i dodatkowych kursów.
co mi będzie pierdoliła ta żółta kukiełka...
straatveger napisał/a:
Ukradłeś z JOE MONSTER z poczekalni polski złodzieju
Oj oj, tylko się nie zesraj.
straatveger napisał/a:
Ukradłeś z JOE MONSTER z poczekalni polski złodzieju
wybacz, ale muszę cię zmartwić ponieważ nie odwiedzam joego monstera. Widziałem ten filmik na EbaumsWorld po czym znalazłem go na YT i wrzuciłem tutaj
tak czy siak ssij pałę.
jak sie przeprowadze do LA na pewno odwiedze!
Połamanych ludzi, łamią jeszcze bardziej by robić więcej kasy. I nawet studia z tego mają!
"Pierdolicie Hipolicie"!!!
Gdyby nie taki magik, to kurwa dzisiaj na wózku bym pomykał.
Nie wiem czy to samo, ale mnie nastawiał w podobny sposób spec od akupresury.
Ortopedzi jak widzieli moje zdjęcie rtg za młodu to się rodziców pytali gdzie jestem bo myśleli, że dwuśladem
"chodzę" i przez jebane 2 lata chuj zrobili. Kurwa jakieś parafiny, borowiny, rehabilitacje i chuj z tego...
Przez przypadek trafiłem na kolesia od akupresury i cud. Ponastawiał kręgi, dawał ćwiczenia na kręgosłup i po pół roku włala kurwa... kręgosłup praktycznie prosty.
Sam mi od razu powiedział, że nigdy idealnie prostego nie będę miał, no chyba, że chcę sobie poleżeć rok z szyną w szpitalu...
I gdzie niby kurwa jest ta WIELKA konwencjonalna medycyna???
Banda pijaków i złodziei!!!
Gdyby nie taki magik, to kurwa dzisiaj na wózku bym pomykał.
Nie wiem czy to samo, ale mnie nastawiał w podobny sposób spec od akupresury.
Ortopedzi jak widzieli moje zdjęcie rtg za młodu to się rodziców pytali gdzie jestem bo myśleli, że dwuśladem
"chodzę" i przez jebane 2 lata chuj zrobili. Kurwa jakieś parafiny, borowiny, rehabilitacje i chuj z tego...
Przez przypadek trafiłem na kolesia od akupresury i cud. Ponastawiał kręgi, dawał ćwiczenia na kręgosłup i po pół roku włala kurwa... kręgosłup praktycznie prosty.
Sam mi od razu powiedział, że nigdy idealnie prostego nie będę miał, no chyba, że chcę sobie poleżeć rok z szyną w szpitalu...
I gdzie niby kurwa jest ta WIELKA konwencjonalna medycyna???
Banda pijaków i złodziei!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów