18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
robert357 2013-05-16, 20:48 2
"This is safe", chrupnięcie, drygnięcie i wygląda jakby została sparaliżowana. Nie dziękuję.
Zgłoś
TytanowyJanuszek 2013-05-16, 20:48 74
Zgłoś
skinskin 2013-05-16, 20:51
mimo wszystko trochę bym się bała, że coś pójdzie nie tak. mimo najlepszych rekomendacji jakie miałabym odnośnie kręgarza. a, jeszcze nawiązując do któregoś przedmówcy- wydaje mi się, że to jednak ciężka fizyczna praca, tak samo jak masażysta. niestety to nie tylko macanko:)
Zgłoś
hajtkol 2013-05-16, 20:53
0:42. Na leżąco i w staniku, ale fajnie wyglądają
Zgłoś
d................! 2013-05-16, 21:03 1
podoba mi się to, zapierdalam do kręgarza.
Zgłoś
b................l 2013-05-16, 21:05
karkiem, plecami, palcami a nawet łokciem strzelam kilka razy dziennie od pierwszej komunii świętej i w sumie lubię to. i nie mam żadnych problemów ze stawami.
Zgłoś
krychu2007 2013-05-16, 21:34
Rett and Link.
Zgłoś
Pawol1988 2013-05-16, 23:25 5
Dla informacji:
To nie jest kręgarz !!! Tylko Chiropraktyk. Wiem, że pewnie nie ma to dla Was znaczenia, ale kręgarz to gość bez wykształcenia medycznego, aby zostać chiropraktykiem trzeba naprawdę przyswoić ogrom wiedzy podczas studiów i dodatkowych kursów.
Zgłoś
j................1 2013-05-16, 23:57
co mi będzie pierdoliła ta żółta kukiełka...
Zgłoś
S................n 2013-05-17, 0:21
straatveger napisał/a:

Ukradłeś z JOE MONSTER z poczekalni polski złodzieju

Oj oj, tylko się nie zesraj.
Zgłoś
R................s 2013-05-17, 8:31 7
straatveger napisał/a:

Ukradłeś z JOE MONSTER z poczekalni polski złodzieju

wybacz, ale muszę cię zmartwić ponieważ nie odwiedzam joego monstera. Widziałem ten filmik na EbaumsWorld po czym znalazłem go na YT i wrzuciłem tutaj

tak czy siak ssij pałę.
Zgłoś
Voodoo96 2013-05-17, 17:10
Czemu mnie to kurwa śmieszy
Zgłoś
KsiadzPenetrator 2013-05-17, 17:40
jak sie przeprowadze do LA na pewno odwiedze!
Zgłoś
umcumcpolowka 2013-05-17, 18:28
Połamanych ludzi, łamią jeszcze bardziej by robić więcej kasy. I nawet studia z tego mają!
Zgłoś
ASAKKU 2013-05-17, 19:02
"Pierdolicie Hipolicie"!!!
Gdyby nie taki magik, to kurwa dzisiaj na wózku bym pomykał.
Nie wiem czy to samo, ale mnie nastawiał w podobny sposób spec od akupresury.
Ortopedzi jak widzieli moje zdjęcie rtg za młodu to się rodziców pytali gdzie jestem bo myśleli, że dwuśladem
"chodzę" i przez jebane 2 lata chuj zrobili. Kurwa jakieś parafiny, borowiny, rehabilitacje i chuj z tego...

Przez przypadek trafiłem na kolesia od akupresury i cud. Ponastawiał kręgi, dawał ćwiczenia na kręgosłup i po pół roku włala kurwa... kręgosłup praktycznie prosty.
Sam mi od razu powiedział, że nigdy idealnie prostego nie będę miał, no chyba, że chcę sobie poleżeć rok z szyną w szpitalu...

I gdzie niby kurwa jest ta WIELKA konwencjonalna medycyna???

Banda pijaków i złodziei!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem