📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
...że niby piłeczką do tenisa stołowego zbili kręgle?!
Taki chuj, jak słonia nos!!!
Taki chuj, jak słonia nos!!!
Oraz
Kule mają różne wymiary w zależności od torów – średnica 160 mm, ciężar 2,85 kg (asfaltowe), średnica 165 mm, ciężar 3,05-3,15 kg (parkietowe i nożycowe)
Więc po chuj robić takie 3 kg kule??
I takiego ~2 kg kręgla można stracić piłeczką od tenisa stołowego?? Nosz kurwa mać
Oraz
Kule mają różne wymiary w zależności od torów – średnica 160 mm, ciężar 2,85 kg (asfaltowe), średnica 165 mm, ciężar 3,05-3,15 kg (parkietowe i nożycowe)
Więc po chuj robić takie 3 kg kule??
To jakaś zorganizowana akcja ? Gdzieś mamy dać po piątaku?
Nie uwzględniłeś prędkości piłeczki
Nie ma chuja żeby pingpong rozjebał kręgle! i to jeszcze z takiej odległości.
Piłeczka pingpongowa przede wszystkim nawet by tam nie doleciała
nikt nie powiedział, że to piłeczka ping-pongowa, nawet fizyka podbijania jej paletką i oczywiście lotu jest trochę dziwna ale to tylko moje domysły, mogę się mylić
Wszyscy wiedzą że to fejk. Ale i tak mamy kurwa na portalu ekspertów którzy muszą wyjaśnić dlaczego jest to fejk.
może ktoś po polsku wijaśni słowo fejk
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
To pewnie nowa amerykańska technologia. Piłeczka wypełniona zubożonym uranem w celuloidowym sabocie.
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów