📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak ma się pecha o i palca we własnej dupie grubas złamie.. Poza tym....złamać kręgosłup przy tylko takim upadeczku...Naprawdę pechowiec.
No i znów widzimy piękny przykład motopizduni w swoim naturalnym środowisku.
No może nie tak naturalnym bo nie do końca warzywo ale od czegoś trzeba zacząć.
No może nie tak naturalnym bo nie do końca warzywo ale od czegoś trzeba zacząć.
No i wyobraźcie sobie, że u nas przez takich debili musicie czekać na rezonans, czy tomograf pół roku, bo on musi miec na cito.
Kolega Velture ma chyba jakiś uraz do motocyklistów, to już drugi post pod którym pije do nich nienawiścią. Jakieś niespełnione ambicje?
Jesteście jacyś nienormalni, ja rozumiem jak tak piszecie o motocyklistach zapierdzielających nie wiadomo ile po ulicy, chodniku czy czymś tam, ale komu przeszkadza facet z jakąś pasją na pustej plaży? Coś czuję, że ten hate na motocyklistów to jest, bo tak się przyjęło na Sadisticu, że to modne... Żałosne doprawdy.
Velture widocznie zasrał sobie życie na tyle, że nie może zasmakować wolności jaką dają m.in. motocykle i teraz biedak siedzi w internecie, bo co ma zrobić
Trzeba się było uczyć, byłoby prywatnie.
Gizmolka napisał/a:
No i wyobraźcie sobie, że u nas przez takich debili musicie czekać na rezonans, czy tomograf pół roku, bo on musi miec na cito.
kasa na motocykl, ubrania, kask i kamerkę były, ale akurat na zbroję brakło
Podejrzewam, że ludzie nie zakładają ochraniaczy tylko po to, aby się na sadistic-a dostać.
Podejrzewam, że ludzie nie zakładają ochraniaczy tylko po to, aby się na sadistic-a dostać.
BrianGriffin napisał/a:
Velture widocznie zasrał sobie życie na tyle, że nie może zasmakować wolności jaką dają m.in. motocykle i teraz biedak siedzi w internecie, bo co ma zrobić
Nie leczę się "publicznie".
zlamac kregoslup w2 miejscach przy takim upadu na piasek? a mama mowila pij mleko maly skurwysynu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów