...czyli ostra jazda bez trzymanki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mUwi kup se słownik....
@up
Chodziło chyba o spolszczenie słowa "movie", lecz poliglotką wielką nie jestem więc nie wiem czy to dobrze czy źle jest napisane.
Chodziło chyba o spolszczenie słowa "movie", lecz poliglotką wielką nie jestem więc nie wiem czy to dobrze czy źle jest napisane.
gościu zajebioza xD
@up (przed moim postem)
chodzi o lekkie tłumaczenie na polski słowa Movie. Czyli jak powinni ludzie wiedzieć "film". Tak samo krejzi. A więc w oryginalnej wersji brzmiało by to "Crazy Movie".
@up (przed moim postem)
chodzi o lekkie tłumaczenie na polski słowa Movie. Czyli jak powinni ludzie wiedzieć "film". Tak samo krejzi. A więc w oryginalnej wersji brzmiało by to "Crazy Movie".
kornflejks, masz piwo, takiego debila dawno tu nie było.
koncepcja dobra, wykonanie i jakość nagrania mogłaby być lepsza, ale nie jest źle.
koncepcja dobra, wykonanie i jakość nagrania mogłaby być lepsza, ale nie jest źle.
W końcu ktoś załapał.
jak dla mnie bomba i te podklady muzyczne
szału nie ma
O wiele lepsze niż kurwa jakieś przeróbki albo mixy, może i nagrywane kalkulatorem ze słabą rozdzielczością, ale przynajmniej nie ma slajdów, chłopaki mieli pomysła i kurwa brawa dla nich, przynajmniej nie trzepią cały czas konia przed monitorem jak ja i większość dzisiejszej męskiej części młodzieży. No i te efekty, nie to co dzisiaj, że wpierdolą coś do filma i cieszą jape.
Rzadko można zobaczyć coś naprawdę oryginalnego
Bardzo mi się to podobało, i mam nadzieje, że powstaną kolejne części
Bardzo mi się to podobało, i mam nadzieje, że powstaną kolejne części
Zajebiste!
Smutne jest to, że parę razy więcej piw otrzymał filmik z wiewiórką wpierdalającą krakersa.
Smutne jest to, że parę razy więcej piw otrzymał filmik z wiewiórką wpierdalającą krakersa.
caratusch napisał/a:
Arystokrata... Z chodzisz na psy:)
kolejny, kurwa. to nie forum dyzortokrafja.pl, tylko sadistic.PL, więc do chuja pana postarajcie się pisać po polsku. Zainstalujcie sobie plugin ze słownikiem do przeglądarki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów