Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Typowy polski Janusz, hamuje gdy już 3 osoba dogasa. Polaczki cebulaczki, nie jestem ukraincem ani polakiem i śmieje sie z kraju ktorym rządzi stary kurdupel 1,40m w trampkach. Banda debili dała du.. za 500, i da znowu.
To kim ty jesteś? Pochwal się tutaj wszystkim
To kim ty jesteś? Pochwal się tutaj wszystkim
To wielki wygrany w loterii życia, który wyjechał z kraju bo nie potrafił sobie poradzić jak normalny człowiek. Jebie on teraz na hansa za 2.200 ojro.
To wielki wygrany w loterii życia, który wyjechał z kraju bo nie potrafił sobie poradzić jak normalny człowiek. Jebie on teraz na hansa za 2.200 ojro.
Wyjechał z kraju bo ma mozg i nie bedzie pracował za marne grosze dla Januszów biznesu . Do tego nie bedzie wspierał jakiś jebanych rządów czy to PO czy PIS . A najlepszy jest ból dupy ze ktos zarabia naprawde dobre pieniadze . Ja zarabiam np wiecej jak ten pedał prezydent polusowa duda a kopie jedynie doły .
Wyjechał z kraju bo ma mozg i nie bedzie pracował za marne grosze dla Januszów biznesu . Do tego nie bedzie wspierał jakiś j***nych rządów czy to PO czy PIS . A najlepszy jest ból dupy ze ktos zarabia naprawde dobre pieniadze . Ja zarabiam np wiecej jak ten pedał prezydent polusowa duda a kopie jedynie doły .
To wykop jeden extra dla siebie
Wyjechał z kraju bo ma mozg i nie bedzie pracował za marne grosze dla Januszów biznesu . Do tego nie bedzie wspierał jakiś jebanych rządów czy to PO czy PIS . A najlepszy jest ból dupy ze ktos zarabia naprawde dobre pieniadze . Ja zarabiam np wiecej jak ten pedał prezydent polusowa duda a kopie jedynie doły .
Dentystę w kraju już umówiłeś? A Dżejsiczka fryzjerkę i manikiurzystkę, żeby bilet się zwrócił ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów