Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaki kretyn? Przecież baba wysiadła zza kierownicy.
Poprawione, łap piwko za czujność.
Powinna cipa jeszcze dziękować wynalazcy za uratowanie życia.
Dym z poduszek, a ten kretyn otwiera maskę i polewa wodą xD
popatrz jeszcze z kilka razy, albo okularki sobie spraw
W Polsce powinny być też takie.
Ale spójrz jaka mentalność musi być na wschodzie skoro stop to mało, światła mało, szlabany mało, dopiero zapory ich powstrzymują. W Polsce mentalność także indzie w tą stronę bo wszystkim się śpieszy.
Ale spójrz jaka mentalność musi być na wschodzie skoro stop to mało, światła mało, szlabany mało, dopiero zapory ich powstrzymują. W Polsce mentalność także indzie w tą stronę bo wszystkim się śpieszy.
A wyobraź sobie jak fajnie byłoby, gdyby nie było świateł i szlabanów a wyłącznie zapory ależ mielibyśmy filmów fajnych
Netflix by upadł
Jaki kretyn? Przecież baba wysiadła zza kierownicy.
Faktycznie kretyn zza fajery wysiada bo to fura w angolu
Po dogłębnej analizie tak stwierdziłem
Faktycznie kretyn zza fajery wysiada bo to fura w angolu
Po dogłębnej analizie tak stwierdziłem
Chyba masz racje z tym angolem.
Nie zmienia to faktu, ze trzeba byc debilem do kwadratu, zeby sie pchac pod pociag.
Czy to chlop, czy baba.
Rusek hahahahaha
Zajebiste te blokady powinno sie u nas takie montować na pasach dla pieszych (tych z oświetleniem) wtedy jak jest czerwone dla auta a zielone dla pieszych nie wyjedzie z tyłu jakiś debil wyprzedzając/omijając auto stojące by ustąpić miejsca pieszemu.
Powinna cipa jeszcze dziękować wynalazcy za uratowanie życia.
A to ty z tych, co sa za zwalnianiem ludzi z myslenia?
Jak bedzie na hardzie twoj rozjechany leb, bo miales pierwszenstwo, to dostaniesz odemnie piwko.
Pozdrawiam.
Za długo od zamknięcia szlabanu czeka się na pociąg. Gdyby to było np. 30 sekund to nikt by nie myślał przejeżdżać. Czasami jest to nawet 3 minuty i dopiero coś nadjeżdża. No gdzie do chuja, ze tak się wyrażę...
To jest pewnie po to, że jak jakiś zjeb postanowi przejechać czy padnie mu samochód to będzie miał moment na ogarnięcie sytuacji i ewakuację albo próbę wypchnięcia czy odpalenia, a tak to w 30 sekund to zanim ogarnie co się stało będziemy mieli materiał na harda.
Jak tak pomyśle to niech robią te 30 sekund
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów