Kolega zabalował ostro w sylwestra, efektem jest amputowana ręka od łokcia. Nie mam pojęcia co tak mu rękę wyjebało. Zdjęcie robił inny kolega, niestety tylko pozostałości. Może kiedyś będzie temat kontynuowany, póki co - zdjęcie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
GatecrasherKO jak ty sobie to kurwa wyobrażasz że od łokcia do ramienia, a przedramię do barku przyszyli? Pomyśl czasem
zaproś kolege na sadola, pewnie dostanie vipa za włąsny materiał.. szkoda tylko że juz nie moze wpisac nawet loginu..
@up,
nie róbcie kolegi w chuja.
Amputowali ją od łokcia po śledzionę. Aha, i jeszcze zaszyli esperal w uchu żeby więcej nie odpierdalał
nie róbcie kolegi w chuja.
Amputowali ją od łokcia po śledzionę. Aha, i jeszcze zaszyli esperal w uchu żeby więcej nie odpierdalał
swoją drogą liczyłem że po sylwestrze na hardzie pojawi się sporo ciekawych materiałów. Zawiodłem się
pierdolę wszystkie petardy itp szczególne pod wpływem alkoholu, niby co to za przyjemność usłyszeć przez chwilę jebnięcie, gdy jest ryzyko, że możesz podcierać się łokciem do końca życia ? na trzeźwo z kolegami jakąś racę czy wyrzutnię można odpalić, ale na pewno nie z ruskiego bazaru !!
GatecrasherKO napisał/a:
Tzn. od dłoni do łokcia czy od łokcia do ramiona?
No raczej chodziło mu DO łokcia.
MaskAmOtion napisał/a:
A ty kurwa myślisz że zaczął biegać po parku jak popierdolony?
To chyba logiczne, że poszedł po szmaty itp. Karetka była w drodze, co miał robić?
Nie pierdol, że koleś przybiegł z parku na chatę z ujebaną ręką, sikając po drodze posoką jak z węża strażackiego, potem zachlapał cały kibel w artystycznym stylu, zawinął kikut w ścierę od podłogi i czekał na przyjazd pogotowia... Jeszcze napisz, że w oczekiwaniu na pomoc pierdolnął setę i zajarał szluga, a kierowca autobusu bił mu brawo.
@up Tuman sprzed kompa, widać że nigdy nic sobie nie zrobiłeś będąc koło domu/mieszkania.
Pierwsze co robi sie odruchowo to idzie sie do domciu jak sie kuku zrobi. Chyba że nie dasz rady iść.;D
Poza tym czekam na więcej fotek
Pierwsze co robi sie odruchowo to idzie sie do domciu jak sie kuku zrobi. Chyba że nie dasz rady iść.;D
Poza tym czekam na więcej fotek
ja stawiam na pierwszą miesiączkę u siostry
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów