Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak mi schodzi już, to często mam huśtawki nastroju i często zbiera mi się na płacz.
Znam ten schemat, nikogo na konstytucję nie oszukasz.
Mógłbyś napisać, że zajebałeś z NIE.
No chyba nie. Hołowania jest ultrakatolibem. Chce całkowitego zakazu aborcji.
Z tym ultra to przesada. Chce chociażby mniejszego wpływu kościoła na decyzje polityczne. Można łątwo sprawdzić na latarnikwyborczy.pl/ . Tylko Dudzie prezes nie powiedział jakie ma mieć poglądy, więc nie ma jego odpowiedzi.
Niestabilny emocjonalnie prezydent ? Mamy już prezesa niestabilnego emocjonalnie i psychicznie więc Hołowczyc niech wraca do tańca z gwiazdami czy gdzie tam szopki odstawiał.
Akurat prezes jest super stabilny a cała reszta wyprowadzona z równowagi hahah PełOwcom przydałby się urlop w Tworkach.
Na szczęście ty prawa głosu pewnie nie masz ze względu na chorobę umysłową.
Nie pytałem o zdanie, to było stwierdzenie faktu. Gary zmywać!
Wiadomo że durne baby będa głosować na takiego Hołownie bo ładnie wygląda i uronił łezkę. To jest cały pomyslunek bab, zero logiki.
Nie pytałem o zdanie, to było stwierdzenie faktu. Gary zmywać!
Wiadomo że durne baby będa głosować na takiego Hołownie bo ładnie wygląda i uronił łezkę. To jest cały pomyslunek bab, zero logiki.
Zdaję sobie sprawę z tego, że stwierdziłam fakt.
A co do głosowania - zagłosuję na tego, który da największą szansę pokonania Kaczyńskiego (bo i Duda to tylko jego dziwka). Nie ma dla mnie znaczenia, czy Kosiniak, Biedroń, czy Hołownia.
Mogę się założyć, że ta jego kobita, pilotka zapina tę mameję w dupsko straponem.
Zdaję sobie sprawę z tego, że stwierdziłam fakt.
A co do głosowania - zagłosuję na tego, który da największą szansę pokonania Kaczyńskiego (bo i Duda to tylko jego dziwka). Nie ma dla mnie znaczenia, czy Kosiniak, Biedroń, czy Hołownia.
To ładnie zesrasz się po wyborach, nie moge sie doczekac tego biadolenia.
To ładnie zesrasz się po wyborach
Których? Tych co ich cały cywilizowany świat nie uzna bo od a do z będą przewalone? Zesra to się duduś z jarkiem jak ich wszyscy zleją ciepłym moczem.
To ładnie zesrasz się po wyborach, nie moge sie doczekac tego biadolenia.
W najgorszym przypadku będziemy mieć Prezydenta Poczty Polskiej, którego nikt poza pacynkami prezesa nie uzna. I w Polsce i na świecie.
Wez to gówno na kwejka wrzucaj
Heh śmieszne... Raz tak samo napisałem pod innym tematem. Tylko, że wrzucił go pan szanowny Angel no i nagle mój post uznał ze jest niezgodny z regulaminem... A tak naprawdę mu to nie pasowało.
Twój post zostanie bo zwykły "szarak" to wrzucił
Mógłbyś napisać, że zajebałeś z NIE.
No chyba nie. Hołowania jest ultrakatolibem. Chce całkowitego zakazu aborcji.
Akurat pedałów całkowity zakaz aborcji nie dotyczy...
Chujownia jest przeciwko aborcji? Jest ultrakatolem? Od kiedy? Odkad startuje do wyborow?Swita mi film jak cejrowski go gownem smarowal za popieranie pedalstwa i aborcji...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów