Zademonstruje nam to szef kuchni
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
oczami30latki napisał/a:
chyba Ty
edit: to Ty jesteś ten słynny BongMan... ech... poważnie nie mierz innych swoją miarką
Chill, to Sadistic Wiesz, bo kobiety ogólnie są bardzo wybredne i krytyczne wobec facetów, a jak tylko wyczują że ma hajs to nagle zmiana o 180 stopni I choćby był brzydki, gruby, zarośnięty, zapuszczony i nie dbał o siebie, to będą mu się podkładać i robić wszystko
napierdolił tego ogórka na 20 sposobów i co w związku z tym?
Chill, to Sadistic Wiesz, bo kobiety ogólnie są bardzo wybredne i krytyczne wobec facetów, a jak tylko wyczują że ma hajs to nagle zmiana o 180 stopni I choćby był brzydki, gruby, zarośnięty, zapuszczony i nie dbał o siebie, to będą mu się podkładać i robić wszystko
Ty naprawdę musiałeś mieć ciężkie życie
i zarośnięty może być
Tyle pierdolenia ze zwykłym ogórkiem. Na wygimnastykował się przy tym, dał łyżeczkę jakiegoś mielonego czy co to jest i co ja mam z tym zrobić, najeść się? przystawka? Chuj nie jedzenie. Pewnie cena tego gówna to 15 zł bo ładnie wygląda. Ja rozumiem że restauracja ma być wykwintna, wyciągać od klienteli kupę szmalu małym kosztem surowca ale kurwa, samymi oczami to ja sie nie najem...
Jeżeli tyle trwa krojenie ogórka to ile trzeba w tej knajpie na obiad czekać?
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Po co się tyle z tym pierdolić jak i tak gówno z tego będzie.
Ta.. wszystkie palce całe, zero krwi, kończyny kompletne. Szkoda włączać.
No i proszę, sałatka 50 zł. Ale taki nóż to by się przydał, moje nawet po ostrzeniu nie dają rady. Cóż płacisz i masz...
Mógł sobie chociaż palucha uje*ać, przynajmniej pasowałoby do tej strony.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów