Zademonstruje nam to szef kuchni
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa...
północ z soboty na niedzielę, a ja siedzę i oglądam jak koleś kroi ogórka...
północ z soboty na niedzielę, a ja siedzę i oglądam jak koleś kroi ogórka...
oczami30latki napisał/a:
Ty naprawdę musiałeś mieć ciężkie życie
i zarośnięty może być
Tak jak myślałem - nie powiesz nic mądrego Ciężkie nie ciężkie, ale jakby ktoś chciał je przeżyć, to popełniłby samobójstwo już w podstawówce, bo by tego nie uniósł
BongMan napisał/a:
Tak jak myślałem - nie powiesz nic mądrego Ciężkie nie ciężkie, ale jakby ktoś chciał je przeżyć, to popełniłby samobójstwo już w podstawówce, bo by tego nie uniósł
a co ja mam Ci mądrego powiedzieć jak z góry założyłeś, że zmieniłabym zdanie jakbym zobaczyła "hajs"
sam sprowadziłeś dyskusję na taki poziom, a potem się dziwisz...
oczami30latki napisał/a:
a co ja mam Ci mądrego powiedzieć jak z góry założyłeś, że zmieniłabym zdanie jakbym zobaczyła "hajs"
sam sprowadziłeś dyskusję na taki poziom, a potem się dziwisz...
Po co się spinać, kobiety 'lecą' na kasę a faceci na wielkie cycki.
I mamy koniec, nie ważne czy człowiek jest stary, brzydki, głupi do bólu czy prosty, zawsze te dwie rzeczy.
Kierując się tą logiką oczywiście
Hehe cebulaki nie chodzą na sushi, bo za drogo.
Lepiej wpierdalać kebsy i srać ogniem, co kraj to obyczaj.
Lepiej wpierdalać kebsy i srać ogniem, co kraj to obyczaj.
Właśnie tacy ludzie w Polsce są potrzebni, mało kto ich docenia bo są po zawodówce, ale potrafią więcej i lepiej żyją niż większość studenciaków, inżynierów i tego typu pasożytów społecznych co przedłużają sobie dzieciństwo.
Cytat:
No, skoro tak cię dotknęło to musisz podświadomie czuć, że jednak tak by było Możesz z ręką na sercu przysiąc, że jakbyś poznała miliardera, który ma kilka pałaców i flotę samochodów ze stajni Lamborghini, Bugatti czy Ferrari i byłby tobą zainteresowany, a ty wiedziałabyś, że jego hajs odmieni twoje życie, to nawet w najmniejszym stopniu nie patrzyłabyś na niego przez pryzmat tego co ma, tylko na to jaki jest?
RedHairMeanie napisał/a:
Po co się spinać, kobiety 'lecą' na kasę a faceci na wielkie cycki.
Kategorycznie zaprzeczam!
Oprócz cycków liczy się też kształtny, jędrny tyłek, długie nogi, wcięcie w talii i szerokie biodra.
DanielMarley napisał/a:
Hehe cebulaki nie chodzą na sushi, bo za drogo.
Nie, nie, nie Cebulaki wpierdalają surową rybę za którą jebitnie przepłacają i to nie dlatego, że im smakuje, tylko dlatego że to lans "Tyy, jadłem sushi, patrz jaki jestem zajebisty i bogaty", o kurwa żałosne Próbowałem kilka razy, dupy nie urywa. Wolę dorsza w cieście za ~6 funtów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów