📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Krokodyle to bardzo fascynujące i niebezpieczne zwierzęta. Te największe dorastają nawet do 7 metrów długości, przy czym ich waga może wynosić nawet 2 tony. Mają najsilniejszy ścisk szczęk spośród wszystkich zwierząt. To żywe skamieliny - pamiętają czasy kiedy po naszej planecie chodziły dinozaury.
Od 9 sekundy nie warto już oglądać - nic ciekawego się potem nie dzieje. Nie musicie dziękować.
No i wjebał azorka ....
Szkoda, że nie potrafią mówic, mogłby opowiedzieć o tamtych czasach
Kundla wpierdolił... smalcu nie będzie
psotna_cipka napisał/a:
Nauczyło się dziecko jednego zdania i pierdoli w kółko to samo.
Ahhh szkoda że nie zrobil słynnej beczki w wodzie troche tylko wytarmosił psiakiem
psotna_cipka napisał/a:
Ty zrób rezonans mózgu. Pierdolisz ciągle o tym samym. A może to już demencja.
Adblood napisał/a:
Ty zrób rezonans mózgu. Pierdolisz ciągle o tym samym. A może to już demencja.
Zwykłe spierdolenie umysłowe. Może zostać anonimowy i czerpie satysfakcję z prowokacji. Z taką przypadłością warto o jakieś leczenie, problem w tym, że trzeba samemu chcieć.
Safko666 napisał/a:
Może zostać anonimowy i czerpie satysfakcję z prowokacji. Z taką przypadłością warto o jakieś leczenie, problem w tym, że trzeba samemu chcieć.
I dopóki na to reagujecie, dopóty będzie was prowokował.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów