📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
A teraz do wszystkich mądrali z portalu. Nie kojarzcie tylko kurwa Polskiej sceny hip hopowej z tym gościem, ani z jego ziomalami, bo to tylko brutalniejsza wersja hip hopolo. Money Money Money. A fakt faktem, nie napinajcie się do niego, bo jestem przekonany, iż nikt z tutaj obecnych nie powiedziałby mu nic obelżywego prosto w mordę.
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Za gówno browara nie dostaniesz!
Masz racje. W morde mu tego nie powiem, ale tutaj napisze...
Za gówno browara nie dostaniesz!
Po wypowiedzeniu ''sto procent'' uświadomiłem sobie, że to ten pedał od jp-100%.Więc na jedno wychodzi czy hipster czy on.
Następny Luntek?
endione napisał/a:
Nie uważam go za jakiegoś nazbyt mądrego człowieka ale chyba ma trochę racji.
To że ktoś się nie ubiera w markowe ciuchy nie znaczy że jest jebanym hipsterem!
Prawda jest taka że ten cwel chcę zostać zauważonym i się wypromować.
Amen.
Prawda jest taka że ten cwel chcę zostać zauważonym i się wypromować.
Amen.
Cytuje "100% kurwa, PROSTO kurwa, Dill Gang cokolwiek, wy kurwy... jebac"
Popek masz przejebane. Szykuje się diss na ciebie przez wyżej wymienione grupy
Popek masz przejebane. Szykuje się diss na ciebie przez wyżej wymienione grupy
Brak słów dla ciecia, którego mottem jest robić kasę, wyzywać kogoś, kto jej nie ma - a do tego ta ciota "chce być kojarzona tylko z ulicą'.
Król Albanii ;d
przepraszam, że pytam...ale kto to kurwa wgl jest i dlaczego powinienem wiedziec co on ma do powiedzenia?
Mam kurwa oryginalne płyty ulubionych zespołów.
Byłem na pierdolonych koncertach.
Wiec nie życzę sobie słuchać takiego gówna z ust tego debila.
Wyciął se bliznę na ryju i myśli, że jest kimś, a dla mnie jest najgorszym i najmniej szanowanym ścierwem. Tego nawet człowiekiem nie da się nazwać, a nazywanie go debilem ubliża każdemu debilowi.
Byłem na pierdolonych koncertach.
Wiec nie życzę sobie słuchać takiego gówna z ust tego debila.
Wyciął se bliznę na ryju i myśli, że jest kimś, a dla mnie jest najgorszym i najmniej szanowanym ścierwem. Tego nawet człowiekiem nie da się nazwać, a nazywanie go debilem ubliża każdemu debilowi.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów