📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
nie wiem czy jest piątek czy niedziela. cos tam cos tam dzwonie do...dilera! popek jest turbo
a teraz sobie wyobraźcie jak gnoje będą ściągać na kartkówce, szybko w telefon - król albanii - POPEK MONSTER
Ale albania nie ma króla
po 1 ma prezydenta
po 2 nie istnieje
fru123 - o kurwa, patrzcie jaki szerlok. Na jakie mądrości możemy jeszcze liczyć?
Jebany tak mnie zaciekawił, że nie jestem w stanie zasnąć!
Jebany tak mnie zaciekawił, że nie jestem w stanie zasnąć!
Kto obejrzał "Przyjęcie na dziesięć osób plus trzy" ten wie, kto naprawde jest królem Albanii
..:: trening czyni mistrza ::..
... Banda półpedałów w skórzanych kurwa rurkach!
Popek powinien wejść na mównicę sejmową i kurwom wytłumaczyć w odpowiednim stylu.
Popek powinien wejść na mównicę sejmową i kurwom wytłumaczyć w odpowiednim stylu.
Popek sprzedaje swoją płytę za 40.000 zł jak ktoś chce to se kup,,,
glamrap.pl/1/28462-gang-albanii-bedzie-1-sztuka-plyty-w-cenie-40-tys-zl
glamrap.pl/1/28462-gang-albanii-bedzie-1-sztuka-plyty-w-cenie-40-tys-zl
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów