Twórcy tej bajki, która jako jedyna w obecnym czasie trzyma poziom i nie jebie dzieciakom mózgów, są mega
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Twórcy tej bajki, która jako jedyna w obecnym czasie trzyma poziom i nie jebie dzieciakom mózgów, są mega
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
następnego dnia w lodówce na talerzu leży obrzygane gówno
Pingwiny z Madagaskaru są legendarne! Mógłbym ten sam odcinek 20 razy oglądać. Teksty praktycznie w każdym odcinku miażdżą!
Boberek pokazał klasę, oglądając nie myśli się o jego brzydkiej gębie 10/10 za dubbing Króla.
Macie, byście nie zapomnieli jego plaskatego ryja W rodzinie zastępczej mnie on najbardziej wkurwiał ( za dzieciaka sie ogladalo bo teraz to psychiatryk kurwa)
Popieram, pingwiny są zajebiste, obejrzałem wszystkie sezony i szkoda że nie zapowiada się na więcej. BTW, rico jest najlepszy, taki pingwini sadysta.
CDBlaze napisał/a:
jako jedyna w obecnym czasie trzyma poziom
Tookie bo waba!
BTW Jakoś Rico zawsze mi się z nim kojarzył, nie wiem czemu.
isitsaturday napisał/a:
Tookie bo waba!
No tak, ale tę bajkę już mało co puszczają, bo jeśli i to, to można również dorzucić Johny Bravo, Edów itd.
Jakos nie czuje fenomenu tej bajki. Nie wiem, moze jestem popierdolony, ale ten humor jest dla mnie zbyt lekki, taki do usmiechniecia sie, a nie do dobrej beki. Bardzo wiele jest obecnie tworow z humorem do usmiechniecia sie wiec raczej sredniawka.
Dobra baja, niby dla dzieci ale dla rodziców też są teksty które tylko oni zrozumieją.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów