📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wielkie mi co stary spocony smierdzacy zgrzybialy penis.
moj tyle niema ale przynajmniej jestem przystojny
moj tyle niema ale przynajmniej jestem przystojny
on wiecej panienek przeleciał niz Ty widziałes na oczy, zazdrośc straszna rzecz
sram na to ile panienek ten stary ramol przelecial
ja nie narzekam
ja nie narzekam
ParanoiA napisał/a:
sram na to ile panienek ten stary ramol przelecial
ja nie narzekam
ty nie ale ręka tak , co?
Pewnie zanim wstały zdążył je wszystkie przelecieć wszędzie gdzie się dało.
o kurwa no rzeczywiście mamy czego mu zazdrościć ... przeleciał trochę rozklekotanych lasek wow:O Ogólnie koleś w chuj brzydki ... a 25 cm to wcale nie taki kolos...
O kurwa mac. Powiedzcie mi na huj Wam 25 cm? wsadzicie kurwa calego kobiecie?;/ NIE. Wiec nie ma sie czym szczycic. Chyba, ze lubicie przy kolegach. Mam o wiele mniejszego i mojej kobiecie to jak najbardziej wystarczy, a nawet smiem stwierdzic ze za duzy jest. Rozumiem jakby mial grubego jak nasze przedramie. Moze i glyupi przyklad ale ogarnijcie sie.. MAAAAAANNN...
Wystarczy hasło penis, a chłopcy na forum szaleją.
heheh no tak męska ambicja;) bez urazy chłopcy Heheheh ja to się dziwie tym laską.... paszczura na zdjęciu oglądać się nie da a co dopiero w łóżku ...
KaKa_rolcia napisał/a:
heheh no tak męska ambicja;) bez urazy chłopcy Heheheh ja to się dziwie tym laską.... paszczura na zdjęciu oglądać się nie da a co dopiero w łóżku ...
ha ha ha , nie masz penisa !!! <pokazuje palcem>
Cytat:
Mam o wiele mniejszego i mojej kobiecie to jak najbardziej wystarczy, a nawet smiem stwierdzic ze za duzy jest. Rozumiem jakby mial grubego jak nasze przedramie. Moze i glyupi przyklad ale ogarnijcie sie.. MAAAAAANNN...
kasia.jpg Ci to powiedziała?
aexalven napisał/a:
Moim zdaniem jest przystojny ;< Nie lubię 2 metrowych, wyłuskanych pedałków ;<
heheh no ale mimo wszystko... no ale cóż o gustach się nie dyskutuje...
ale sranie w banię się zrobiło...
tia ta tam ... niektórzy to maja w życiu szczęście
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów