król jest tylko jeden
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
król jest tylko jeden
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
śmieszne jak herbata
jednego macziemniaka poproszę.
a mi się to skojarzyło :
pewnego dnia farmer Donald usłyszał wielkie jebnięcie przy stodole, wychodzi a tam pojazd kosmiczny i przy nim złoty Makak (taka małpa dla lamerów). Wziąl tego makaka do domu próbował ratować ale nic to nie dało, kilka dni minęło makak zdychał z głodu a nic nie chciał wpierdalać.
Farmer Donald patrzył i dumał aż stracił nadzieję i pogodził się z faktem że makak zdechnie. Postanowił przed śmiercią dać mu jeszcze troche popatrzeć na niebo i wyniósł makaka na łąkę. Chwila nie minęła a makak złapał za leżace przy nim bobki królików i zaczął je wpierdalać. Jak się nażarł to piernął i wysrał hamburgera. Farmer pomysłał podumał przyniósł mu końskie łąjno makak wpierdolił i wysrał chesburgera, niewiele myśląc farmer gacie w duł i kupa. Makak wpierdolił i wysrał wielkiego hamburgera.
Kilka lat później farmer i makak byli już milionerami. Sprzedawali hamburgery na całym świecie, swoją firmę nazwali od imion po amerykańsku Mac Donalds, firmowego hamburgera Big Mac a za logo wzieli ich źródło kasy wielką złota dupę Makaka.
pewnego dnia farmer Donald usłyszał wielkie jebnięcie przy stodole, wychodzi a tam pojazd kosmiczny i przy nim złoty Makak (taka małpa dla lamerów). Wziąl tego makaka do domu próbował ratować ale nic to nie dało, kilka dni minęło makak zdychał z głodu a nic nie chciał wpierdalać.
Farmer Donald patrzył i dumał aż stracił nadzieję i pogodził się z faktem że makak zdechnie. Postanowił przed śmiercią dać mu jeszcze troche popatrzeć na niebo i wyniósł makaka na łąkę. Chwila nie minęła a makak złapał za leżace przy nim bobki królików i zaczął je wpierdalać. Jak się nażarł to piernął i wysrał hamburgera. Farmer pomysłał podumał przyniósł mu końskie łąjno makak wpierdolił i wysrał chesburgera, niewiele myśląc farmer gacie w duł i kupa. Makak wpierdolił i wysrał wielkiego hamburgera.
Kilka lat później farmer i makak byli już milionerami. Sprzedawali hamburgery na całym świecie, swoją firmę nazwali od imion po amerykańsku Mac Donalds, firmowego hamburgera Big Mac a za logo wzieli ich źródło kasy wielką złota dupę Makaka.
Gówniany fotoszop zdjęcia bandy z PO z podłożoną muzyką - 239 piw
Zdjęcie Jarka z użyciem ciekawej perspektywy i podtekstem - 18 piw i wycie, że suchar
Ach ta moda ...
Zdjęcie Jarka z użyciem ciekawej perspektywy i podtekstem - 18 piw i wycie, że suchar
Ach ta moda ...
Swoją drogą nigdy nie zagłosuję na partię koesia, którego głowa jest tak blisko dupy.
@up@up 241 piw jeżeli mam być drobnostkowy. A co do obrazka, to mnie akurat rozśmieszył mimo, że i tak na niego zagłosuję ;p !
nie trawie kolesia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów