18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Król Złomu
MADErrFAKErr • 2016-04-27, 0:38
Poprzednia wrzutka któregoś z sadystów sie przyjęła a najlepszym komentarzem było coś o tym ,że to w końcu program o polskiej biedzie. Niniejszym wyprowadzam z błędu.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zxcvbnm54321 2016-04-27, 0:59 29
Dla mało wtajemniczonych zbiórka złomu może być śmieszna, ale uwierzcie mi, że szło robić na tym ładną kasę. Wszystko zależalo od ceny złomu w skupach, jak gruby złom jest powyżej 600zł za tone to dziennie po nazbieraniu 2 ton szło zarobić około 700-900 zł, bo niektórzy za darmo nie oddawali a do dtego trzeba doliczyć koszta paliwa. Ci z tego filmiku to leszcze a w dodatku mają chujowe tereny, nie jeżdżą po gospodarstwach, a rolnicy maja w chuj towaru. Czasami się kupowało tone za 50zł czy tam za 100zł, a drugą tone wpierdalało na busa jak bamber nie patrzył, w kuchenki jebało się piasek, kamienie, szkło rozbijało w drobny mak. Czasami z 2 ton złomu robiliśmy 2.5 tony, z czego 500kg to piasek, kamienie, szkła itd. Teraz możecie mnie hejtować, że okradałem ludzi na ich oczach, ale mam to w chuju Istniała tylko jedna złota zasada dla nas - nie wjeżdżaliśmy i nie okradaliśmy schorowanych i starszych ludzi, reszte robiliśmy w chuja tak jak tylko się dało
Zgłoś
GlassEdi 2016-04-27, 1:32 107
@up zgłaszam to do prokuratury
Zgłoś
Toolpa 2016-04-27, 2:03 61
zxcvbnm54321 napisał/a:

w kuchenki jebało się piasek, kamienie, szkło rozbijało w drobny mak. Czasami z 2 ton złomu robiliśmy 2.5 tony, z czego 500kg to piasek, kamienie, szkła itd.

Pracowałem kiedyś w skupie złomu i powiem Ci, że takie walenie w chuja ludziom się nie opłacało.
Podchodziłem, sprawdzałem co przywieźli, jak widziałem właśnie to o czym Ty piszesz, to piłka była krótka "Odliczam 25% wartości, jak nie pasuje- zabierać to w chuj". Zaczynał się płacz i lament, że jak to 25% aż? Przecież tego piachu panie to ledwo 10 kilko nasypaliśmy. I tak płakali chwilkę, aż w końcu się zgadzali, bo i tak by jeździli od skupu do skupu. Często było tak, odliczając 25% miałem świadomość, że za dużo im zabieram, ale wtedy mogłem tą nadwyżkę rozdysponować na lubianych lokalnych żuli. Taki to uczciwie przynosił kilka kilo złomu. Ja mu nie wystarczyło na nalewkę, to pisałem na blankiecie o kilka kilogramów więcej i na chwilę czyniłem go najszczęśliwszym człowiekiem na Ziemi.

Piszę o czasach nie aż tak odległych, bo w tych odległych, to sam pamiętam walenie w chuja na tysiąc sposobów, albo jak do każdej puszki, która miała być zgnieciona, wrzucało się mały kamyczek. Kilka razy to przeszło, ale też szybko na skupie wyczaili wałek.

PS Pracowałem na etacie, miałem wyjebane
Zgłoś
towelie 2016-04-27, 7:55 1
reżyserowane gówno
Zgłoś
zxcvbnm54321 2016-04-27, 11:14
Toolpa napisał/a:

Pracowałem kiedyś w skupie złomu i powiem Ci, że takie walenie w chuja ludziom się nie opłacało.
Podchodziłem, sprawdzałem co przywieźli, jak widziałem właśnie to o czym Ty piszesz, to piłka była krótka "Odliczam 25% wartości, jak nie pasuje- zabierać to w chuj". Zaczynał się płacz i lament, że jak to 25% aż? Przecież tego piachu panie to ledwo 10 kilko nasypaliśmy. I tak płakali chwilkę, aż w końcu się zgadzali, bo i tak by jeździli od skupu do skupu. Często było tak, odliczając 25% miałem świadomość, że za dużo im zabieram, ale wtedy mogłem tą nadwyżkę rozdysponować na lubianych lokalnych żuli. Taki to uczciwie przynosił kilka kilo złomu. Ja mu nie wystarczyło na nalewkę, to pisałem na blankiecie o kilka kilogramów więcej i na chwilę czyniłem go najszczęśliwszym człowiekiem na Ziemi.

Piszę o czasach nie aż tak odległych, bo w tych odległych, to sam pamiętam walenie w chuja na tysiąc sposobów, albo jak do każdej puszki, która miała być zgnieciona, wrzucało się mały kamyczek. Kilka razy to przeszło, ale też szybko na skupie wyczaili wałek.

PS Pracowałem na etacie, miałem wyjebane

Tak tak, masz rację, ale to wszystko zależało od skupów. Na każdym skupie ktoś podchodził zawsze i sprawdzał, ale my jedziliśmy w 2,3 osoby, więc wystarczyło, że osoba taka jak Ty która pilnowała odwróciła głowe na chwilę, a my między sobą 2 szybkie spojrzenia i kamienie leciały za Twoimi plecami
Zgłoś
C.Z.E.S.I.E.K 2016-04-27, 13:05
Toolpa, lepszy przykład. Jegomość w okolicznym skupie, lubił w piątek zabalować. Coby nie było problemu szedł do roboty w sobotę z młodszym bratem (przed 20), młody pilnował interesu a stary spał. Akurat mieliśmy na pace beczki drobnicy (nakrętki, pocięte śruby, i inny badziew) oraz gruz. Chłopaczek sam od siebie zaproponował, że za symboliczne 20 PLN przepuści wszystko przez wagę, a my ładnie wywalimy to z tyłu złomu. Wszystko szło pięknie, aż do momentu, gdy pewnej soboty przed południem przyjeżdżamy z gru... tpfu złomem, a tu psikus. Właściciel siedzi i oznajmił, że parę godzin wcześniej był najazd policji, szukali szyn kolejowych, ale na złomie znaleźli tylko chłopaczka, który nie umiał powiedzieć co tam robi i drugiego typa najebanego w kantorku. Chłop się zdziwił jak zapytaliśmy tylko "po ile złom macie?" i pojechaliśmy. I cały misterny plan w pizdu.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem