*Po 4:20 nie ma już nic ciekawego. Zauważyłem już po wrzuceniu na YT i nie chciało mi się na nowo renderować i uploadować.
*Po 4:20 nie ma już nic ciekawego. Zauważyłem już po wrzuceniu na YT i nie chciało mi się na nowo renderować i uploadować.
Nie wiem na chuj 3mać takie coś w domu. Kija nie przyniesie, nie szczeknie na złodzieja....ale szczura opierdoli
Jak go dobrze wytresował, to i gałę opierdoli
Burn a book, save a tree!Rzeczywiście bohater, "upolował" szczura który nie miał możliwości ucieczki. Zastanawiam się jakim pojebem trzeba być żeby trzymać takie gówno w domu. Sądzę, że reprezentujecie podobny poziom intelektualny co w zasadzie jest odpowiedzią na moje wątpliwości.
Zastanawiam się jakim płytkim zjebem trzeba być, żeby krytykować coś o czym nie ma się pojęcia. Twój poziom intelektualny jest tak niski, że żeby się z nim zrównać, musiałbym zaprowadzić Cię na wieżowiec w Dubaju, następnie z niego zejść i się jeszcze okopać.
Filmik żenada, niestety nadal istnieją tacy debile jak Ty, którzy kupują węże tylko po to żeby podniecać się karmieniem żywymi gryzoniami.
Zastanawiam się jakim płytkim zjebem trzeba być, żeby krytykować coś o czym nie ma się pojęcia. Twój poziom intelektualny jest tak niski, że żeby się z nim zrównać, musiałbym zaprowadzić Cię na wieżowiec w Dubaju, następnie z niego zejść i się jeszcze okopać.
Kurwa, już nie wiem, komu kibicujesz w takim razie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów