Króliczek dla SADOLI ^^
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Scena z filmu "Zły święty"
- teraz popularne
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chciało Ci się w kupie grzebać, żeby króliczka ułożyć? WoW, uszanowanko
Pomyśleć ile zajebistych konstrukcji i wzorów z gówna zostało zaprzepaszczonych przez kible bez półki
A propos kiblów i półek - może mi ktoś wyjaśnić czemu poczciwe, nie ochlapujące dupska kibelki z półką już nie funkcjonują?
Denerwuje mnie już to naśmiewanie się z czarnych obywateli świata. Oni mają takie same prawa jak my biali ludzie. Ten obrazek obraża nie tylko czarnych ale i poniża poziom inteligencji autora.
Nie no, żartowałem, je*ać czarnuchów i obame.
Nie no, żartowałem, je*ać czarnuchów i obame.
@upup Panów Kiblów, jak już, moczum Panie.
Kine - połóż sobie kawałek papieru toaletowego na powierzchnię, jak poleci jeden klocuch to nie ochlapie, gorzej jak podwójny . No i na półkowym kiblu jebie niemiłosiernie, po wysraniu trzeba szybko spierdalać
@ Mieszek_Kiler jak do kurwy jebanej mozna pisac "wow" , "uszanowanko" masz jakieś zaburzenia psychiczno behawioralne że nie potrafisz zachowywać sie jak człowiek, tylko jak te pierdolone gimby kopiować jedno kurewstwo gorsze od drugiego i powtarzać jak mantre...? żałosne... a huj usuwajcie admini gówno mnie to obchodzi bo musiałem to poirytowanie z siebie wyrzucić
Murzyn jest stworzony jest do tego by służyć swoim BIAŁYM panom
mmaakkss napisał/a:
Kine - połóż sobie kawałek papieru toaletowego na powierzchnię, jak poleci jeden klocuch to nie ochlapie, gorzej jak podwójny . No i na półkowym kiblu jebie niemiłosiernie, po wysraniu trzeba szybko spierdalać
Ja mam lepszy patent - odrywam trzy złączone listki i robię taki most wiszący pod dupą, i jak sram to stopniowo opuszczam most do kibla.
Zapraszam i polecam, Piotr F.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów