📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Odkąd Linda zagrał gosposie w jakimś pojebanym polskim serialu, jego ryj zaczął mi się kojarzyć z upadkiem człowieka, a w tej roli prezentuje się nad wyraz komicznie... w sumie jak większość obsady
po co ogladac film jak juz streszczenie na sadisticu jest.
Świetny film w fajny sposób ukazuje realia jeszcze starego wojska, które niestety traktuje marginalnie. W tych klimatach polecam Samowolkę film starszy ale zdecydowanie rzetelniej ukazujący zasadniczą służbę.
Dostałeś w pizdę w takiej popierdolonej jednostce czy znasz to z opowieści ?
Złowroga Pralka ! napisał/a:
[url=https://i.sadistic.pl/pics/bbf0482a285d.jpg
Obrazek[/url]
jak masz jakiś problem
Żryj moje gówno
Brat mi kiedys opowiadal jak fajnie bylo za tego ustroju. Wyszli sobie z chlopakami, poszli zrobic ognisko gdzies na uboczu i w trakcie przyjezdza policyjna suka, palowanie i do busa.
Powod: Nielegalne zebranie.
ciekawe jakby sie zachowywali hwdp napinacze w takiej sytuacji.
Powod: Nielegalne zebranie.
ciekawe jakby sie zachowywali hwdp napinacze w takiej sytuacji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów